Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 15

Gubernatorius DeSantis: „Globalistų elitas naudoja COVID Jabs, kad sumažintų planetos gyventojų skaičių“

Floridos valstijos gubernatorius Ronas DeSantisas (Ron DeSantis) perspėjo, kad globalistinis elitas naudoja COVID žabangas planetai depopuliuoti.

R. DeSantisas antradienį pasirodė "Fox News" laidoje "The Ingraham Angle", kad paaiškintų, kaip Florida sieks atsakomybės iš nusikalstamų vakcinų gamintojų ir valdžios pareigūnų, stumiančių pavojingus ir eksperimentinius skiepus.

"Jūs vartojate mRNA injekciją, o požiūris į ją yra toks: gerai, kokia nauda? O kokie yra trūkumai? Ir atrodo, kad mūsų medicinos įstaiga niekada nenorėjo būti sąžininga su žmonėmis dėl galimų trūkumų", - sakė DeSantis.

"Taigi, jūs parodėte daktaro Ladapo čia, Floridoje, klipą. Ir analizę, kurią jis atliko su žmonėmis, ypač jaunais vyrais, kurie vartojo mRNA injekcijas".

Infowars.com praneša: Floridos gubernatorius toliau aiškino, kad kitos šalys jau pradeda išimti iš rinkos COVID injekcijas, nes pasirodė duomenų, rodančių, kad "trūkumai viršija naudą".

"Žiūrėkite, galų gale mes siekiame pateikti tiesą, pateikti tikslius duomenis ir atlikti tikslią analizę. Ir mes turėjome puikų tyrėją iš Danijos. Laura, Danija neleidžia jaunesniems nei 50 metų žmonėms, išskyrus atvejus, kai jie turi išankstinių ligų, atlikti mRNA injekcijų, nes jie tai išanalizavo ir pasakė, kad trūkumai nusveria naudą", - sakė jis.

"Tačiau jie taip pat išnagrinėjo mirtingumą dėl visų priežasčių. Ir mokslininkas nustatė, kad taip, kai kuriose amžiaus grupėse po šių preparatų vartojimo sumažėjo mirtingumas nuo KOVID, tačiau po to padidėjo mirtingumas nuo kitų rūšių ligų."

"Taigi, kodėl nepastebėjome didelio mirtingumo pertekliaus sumažėjimo nuo tada, kai šie dalykai buvo pradėti naudoti?" - tęsė jis. "Taigi, dabar Floridoje sukūrėme komisiją, kuri iš tikrųjų veiks taip, kaip turėtų veikti CDC, ir iš esmės vykdys įrodymais pagrįstą mediciną, rimtai vertins tyrimus, kurie prieštarauja pasakojimams, ir bus pasirengusi užduoti klausimus bei eiti ten, kur veda duomenys."

DeSantis taip pat pabrėžė, kad Florida vadovavo kovai su federalinės vyriausybės ir globalistų grupių raginimais suteikti vakcinų mandatą.

"Autoritarai buvo tie, kurie norėjo įpareigoti žmones skiepytis vax, aš apsaugojau žmones, kad taip nenutiktų, ir užtikrinau, kad Floridos gyventojai galėtų patys pasirinkti", - sakė jis.

"Autoritarai norėjo įvesti vakcinų pasų sistemą, beveik kaip socialinio kredito sistemą. Kad žmonės, kurie tam nepritartų, būtų visiškai išstumti iš visuomenės. Mes tai atmetėme. Ir mes tai uždraudėme."

"Taigi nuo pat pradžių siekėme padėti žmonėms patiems priimti sprendimus, bet nenaudojome nei valstybės prievartos, nei leidome didelėms korporacijoms nulemti šiuos pasirinkimus", - pridūrė jis.

DeSantis antradienį surengė apskritojo stalo diskusiją, kurioje dalyvavo daugybė medicinos ekspertų, pateikusių savo liudijimus apie COVID skiepų keliamą riziką, koordinuotas socialinės žiniasklaidos ir valdžios pastangas cenzūruoti, siekiant nutildyti nesutikimą su COVID pasakojimu, ir žalingą uždarymo ir kaukių poveikį pandemijos metu. (Gubernatorius DeSantis ragina Didžiąją žiuri ištirti su Covid vakcina susijusius sužalojimus (VIDEO))

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.02.2018 laikas 11:06 Receptai – Patiekalai Vitaminų gėrimas
Šakeles gerai nuplaukite, nusausinkite, žirklėmis smulkiai sukarpykite spyglius ir užpilkite šaltu parūgštintu vandeniu, uždenkite ir palaikykite tamsioje vietoje 2–3 dienas, retkarčiais pamaišykite. Galima pasaldinti medumi ar cu...

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo

Karščiavimas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo, karščiavimas, karščiavimo gydymas, karščiavimo receptai, vaistažolės karščiavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kai...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 21:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Šlapimo pūslės akmenligės gydymui
Šlapimo pūslės akmenligė liaudies medicinoje, Šlapimo pūslės akmenligė, receptai nuo šlapimo pūslės akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau