Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 17

Naujoji pasaulio tvarka: išleido "politikos planą", skirtą valstijų valdžios pareigūnams, kad jie skatintų skaitmeninį tapatybės nustatymą

Viskas dėl kontrolės.

Privačių bendrovių koalicija išleido "skaitmeninio asmens tapatybės dokumento projektą", kuriame atskiros valstijos raginamos priimti politiką, būtiną skaitmeninio asmens tapatybės dokumento sistemai sukurti.

"Better Identity Coalition" 2022 m. gruodžio mėn. išleido papildomą politinių rekomendacijų rinkinį, skirtą valstijų valdžios pareigūnams, pavadintą "Geresnė tapatybė Amerikoje": A Blueprint for State Policymakers", - teigiama jos interneto svetainėje.

"Šiose rekomendacijose daugiausia dėmesio skiriama būdams, kuriais vyriausybės gali pagerinti skaitmeninės tapatybės sprendimų privatumą ir saugumą."

2018 m. pradėjusi veikti Koalicija "Geresnė tapatybė" yra tarpsektorinė 27 bendrovių partnerystė, rengianti politikos iniciatyvas, kuriomis siekiama geresnių tapatybės tikrinimo ir autentiškumo nustatymo sprendimų.

Koalicijos "Better Identity Coalition" steigėjai yra finansinių paslaugų, sveikatos priežiūros, technologijų, telekomunikacijų, finansinių technologijų, mokėjimų ir saugumo sektorių lyderiai, kurių tikslas - sukurti

Nariai: AT&T, CVS, Discover, Early Warning, Equifax, Experian, Facetec, Fidelity, ID.me, IDEMIA, JPMorgan Chase & Co, LexisNexis, MassMutual, Mastercard, Microsoft, Norton LifeLock, Notarize, Okta, OneSpan, Onfido, PNC Bank, Ping Identity, TransUnion, Uniken, US Bank, Wells Fargo ir Yubico.

Žr. toliau:

kontrolė, suvaržymai, žmonių pavergimas, skaitmeninė tapatybė

kontrolė, suvaržymai, žmonių pavergimas, skaitmeninė tapatybė

Trečiadienį koalicija išleido naują "politikos plano" versiją, skirtą konkrečiai valstijų įstatymų leidėjams, kurioje išdėstytos šešios pagrindinės iniciatyvos, kuriomis siekiama "pagerinti skaitmeninės tapatybės sprendimų saugumą, privatumą, patogumą ir įtrauktį".

Valstijų politikams skirtame plane pabrėžiamos šešios pagrindinės iniciatyvos:

  1. Skaitmeninės tapatybės sprendimų centras - DMV.
  2. Sukurti atributų patvirtinimo paslaugas civilinės metrikacijos įstaigose, kad būtų palaikomos naujos kartos, į vartotoją orientuotos nuotolinio tapatybės įrodymo ir tikrinimo sistemos.
  3. Priimti tapatybės naujoves, kad būtų teikiamos geresnės paslaugos.
  4. Užtikrinkite, kad tapatybė būtų naudinga visiems.
  5. Skatinkite ir teikite pirmenybę tvirtam tapatybės nustatymui.
  6. Nedarykite žalos.

Susigrąžinkite tinklą, apie kurį pranešta:

Koalicija ragina valstijas, kad jų motorinių transporto priemonių departamentai taptų skaitmeninių tapatybės sistemų kūrimo ir priežiūros pagrindu, nes šie departamentai yra svarbiausi kiekvienos valstijos tapatybės nustatymo sistemoms.

Antroji rekomendacija - atnaujinti gyvybės įrašų biurus ir pavesti šiems biurams sukurti atributų patvirtinimo paslaugas. Šie įrašai apima gimimo, mirties ir santuokos duomenų bazes.

Trečioji rekomendacija - valstijų pareigūnams nustoti bijoti ar abejoti skaitmeninės tapatybės naujovėmis, pavyzdžiui, skaitmeniniais vairuotojo pažymėjimais, nes tai gali paskatinti plačiąją visuomenę plačiau jas priimti.

Politikai taip pat turėtų užtikrinti, kad skaitmeninės tapatybės sistemos atitiktų vyriausybės ir pramonės standartus.

Ketvirtoji politinė rekomendacija - vyriausybei užtikrinti 100 proc. dalyvavimą skaitmeninių tapatybės kortelių diegime, orientuojantis į marginalizuotas gyventojų grupes ir užtikrinant, kad joms būtų skiriamas toks pat dėmesys kaip ir kitoms, pavyzdžiui, mobiliesiems vairuotojo pažymėjimams.

Visą ataskaitą skaitykite toliau:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Įdomu, kada, mūsų "valdžiažmogiai" pradės diegti visa tą "šūdą".... pas mus labai gerai skinasi elektroniniai parašai... smart ID mobilios kortelės...  Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 08:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo nemigos

Nemiga liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo nemigos, nemiga, receptai nuo nemigos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

04.12.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Nuovirai skrandžio darbui palengvinti (vyšnios; mėlynės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: Vyšnių, Mėlynių

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 19:34 Receptai – Patiekalai Burnoje tirpstantis šokoladinis keksas
Sviestą kaitinkite puode, kol ištirps. Suberkite cukrų, kakavos miltelius, supilkite pieną. Viską išmaišykite ir pakaitinkite minutę laiko. Puodą nukelkite nuo kaitlentės. Į dubenį suberkite smulkintą šokoladą ir ant jo užpilkite ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau