Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 19

Išnagrinėtos ir paaiškintos 4 šokiruojančios cigaretėse esančios sudedamosios dalys

Žinoma, visi bent jau yra girdėję, kad komercinėse cigaretėse yra visokių "cheminių medžiagų" ir kad vėžio lazdelės ne veltui gavo tokią pravardę, tačiau net ir nerūkantis žmogus būtų šokiruotas sužinojęs, kas iš tikrųjų skatina priklausomybę, ne tik nikotinas. Cigaretėse yra 4 šokiruojantys ingredientai, kurie naudojami jau daugiau nei 50 metų ir apie kuriuos dauguma žmonių net negalėtų numanyti, ir šie ingredientai skatina tam tikrų rūšių vėžį ir nikotino poreikį. Atskleidus šias klastingas gamybos gudrybes, daug lengviau suprasti priklausomybės priežastį ir daug lengviau mesti rūkyti.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

#1. Celiuliozės acetatas - plastiko rūšis, naudojama fotojuostose, taip pat yra įausta (kryžminiu raštu) į cigarečių popierių, kad jis tolygiai degtų ir degtų iki 1700 laipsnių temperatūroje. Todėl cigaretės neužsidega pučiant stipriam vėjui, taip pat todėl deganti cigaretės dalis nekyla į vieną pusę, kaip būtų, jei susuktumėte savo cigaretę. Deginant plastikines chemines medžiagas susergama gerklų (85 %), stemplės (58 %) ir burnos ertmės ryklės dalies (55 %) vėžiu.

#2. Baliklis - Dauguma cigarečių yra baltos spalvos, o popierius gaunamas iš medžių, tačiau medžiai yra rudi. Kaip ir dauguma baltų maisto produktų, įskaitant miltus, cukrų, makaronus ir duoną, baliklis naudojamas cigarečių popieriui paversti baltu. Su kiekvienu cigaretės dūžiu rūkalius įkvepia šiek tiek baliklio, kuris laikui bėgant pažeidžia epitelio audinius ir valančius organus. Tai padeda sukelti kasos (95 % mirštamumas), kepenų (34 %) ir inkstų (24 %) vėžį. Kiekvieną kartą, kai rūkalius šlapinasi, šiek tiek baliklio išeina iš sistemos, degina audinius, įskaitant šlapimo pūslę ir prostatą, ir kviečia vėžines ląsteles pulti.

#3. Stiklo pluoštas - ar kada nors susimąstėte, kodėl cigarečių filtrai (nuorūkos) išlaiko šaltus pirštus arba kodėl jie suyra tik po 15 metų? Dauguma cigarečių gamintojų naudoja stiklo vatą, dar vadinamą stiklo pluoštu (kaip jūsų palėpėje), kad rūkalių pirštai išliktų vėsūs net tada, kai jie cigaretę surūko iki pat nuorūkos. Smulkios stiklo šukės iš jos patenka į burną, gerklę ir plaučius, padarydamos mažyčius plyšius (įpjovimus) epiteliniame audinyje, kuriuo išklota šių takų vidinė pusė. Laikui bėgant, kai pažeidimų vis daugėja, vėžinės ląstelės pradeda žudyti ir užima pažeistą audinį. Todėl plaučių vėžio atvejų skaičius yra didžiausias tarp rūkančiųjų - net 90 %.

#4. Amoniakas - nuo 1960-ųjų cigarečių gamintojai sugalvojo, kaip išlaisvinti tabaką nuo amoniako, kad nikotinas taptų garų pavidalo narkotiku, kuris vos per 3 sekundes pasiekia širdį ir smegenis. Amoniakas, sumaišytas su balikliu, yra pagrindinė iprito - mirtinai pavojingo mišinio, naudojamo kaip biologinis karo ginklas - formulė. Tai reiškia, kad su kiekvienu dūmu rūkalius įkvepia truputį nuodų, kurie beveik iš karto sukelia pagirias, kai tik pradeda išsiskirti ankstesnės cigaretės nikotinas.

Dėl šių cheminių medžiagų sukelto "cigarečių pagirių" atsiranda nikotino poreikis.

Kiekvienas, kada nors patyręs alkoholio sukeltą pagirią, žino, kad "vaistas" yra pora aspirinų ir daug vandens. Taigi koks laikinas vaistas nuo cigarečių pagirių? Dar viena cigaretė. Cigaretėse esančios toksiškos cheminės medžiagos, įskaitant pesticidus, amoniaką, baliklį ir plastiką, sukelia siaubingą nervingumo ir nerimo jausmą, tačiau dauguma rūkančiųjų nežino, kad būtent dėl to jie taip jaučiasi. Štai kodėl nikotinas nėra pavojingiausia rūkymo dalis ir iš tikrųjų yra tik palengvinimas nuo nerimo, kurį sukelia cheminių medžiagų daroma žala organizmui kiekvieną valandą kiekvieną dieną.

JAMA paskelbtame tyrime tolesnis tabako vartojimas po vėžio diagnozės padvigubina mirties nuo 12 rūšių vėžio riziką

Dauguma nerūkančiųjų pasakytų, kad rūkaliai, kurie toliau vartoja tabaką po to, kai jiems diagnozuotas vėžys, yra nesuprantami, tačiau šie kaltintojai nesupranta priklausomybės gilumo ir to, kas iš tikrųjų ją sukelia, ne tik nikotinas. Amoniako, baliklio, plastiko ir stiklo pluošto rūkymas sukelia daugybę įvairių rūšių vėžio atvejų, o tolesnis rūkymas diagnozavus vėžį padvigubina rūkančiojo mirties nuo šių vėžio atvejų tikimybę, rodo Kalifornijoje, Kalifornijos universiteto Deiviso kompleksiniame vėžio centre, atlikti ir žurnale "JAMA" paskelbti tyrimai. Buvo ištirta beveik 100 000 Kalifornijos rūkalių, o išvados šokiravo net onkologus.

Kaip mesti rūkyti naudojant natūralius papildus

Beveik visi rūkaliai sutaria dėl vieno dalyko: jei jie didžiąją laiko dalį nesijaustų nervingi, neramūs ir mirtinai pavargę, jie nerūkytų. Yra natūrali priemonė, kuri natūraliai, be jokių priklausomybę sukeliančių savybių, vaistų ar cheminių medžiagų, padidina dopamino kiekį. Taip pat yra vitaminas, kuris padeda subalansuoti centrinę nervų sistemą, natūraliai padedantis mesti rūkyti. Naujame papildų gėrime "Krave Kicker" derinama mucuna pruriens (supermaistas L-dopa) ir vitaminas B12 (metilkobalamino pavidalu), padedantis rūkantiesiems atsikratyti potraukio rūkyti ir kartu jaustis subalansuotiems bei pakilios nuotaikos.

Tikroji fizinė priklausomybė nuo nikotino panaikinama vos per 4 dienas. Taigi, artėjant Naujiesiems metams milijonai rūkalių (ir vape entuziastų) norėtų turėti natūralų, tikrai veikiantį ir įrodytą veiksmingumą įrodantį būdą mesti nikotiną. Dabar pats metas ne tik priimti, bet ir įgyvendinti šį naujametinį apsisprendimą.

Speciali pastaba: šio straipsnio autorius - "Herbal Remedy Insider", funkcinio gėrimo "Krave Kicker", kurio sudėtyje yra natūralios augalinės priemonės nuo potraukio nikotinui ir cukrui, gamintojo tyrėjas. Šiam leidėjui už šio straipsnio paskelbimą NEBUVO niekaip kompensuota. Tai nėra remiamas straipsnis, tačiau autorius gauna šios naujienos viešinimą mainais už straipsnio pateikimą nemokamai.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:02 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gastrito

Gastritas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo gastrito, gastritas, gastrito gydymas, gastrito receptai, vaistažolės gastritui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 18:18 Receptai – Patiekalai Virtuvė. Orkaitėje kepti varškėčiai su razinomis
Razinas užmerkiame šiltame vandenyje ir palaikome kor išmirks. Į dubenį dedame varškę, cukrų arba medų, miltus, kepimo miltelius, mušame kiaušinį. Viską išminkome ir pertriname blenderiu. Dedame nusausintas razinas, išmaišome....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau