Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 28

Paslaptinga organizacija tyliai leidžia sieros daleles į stratosferą, kad "sušvelnintų pasaulinį atšilimą

Paslaptinga organizacija pradėjo tyliai pumpuoti sieros daleles į stratosferą, siekdama kovoti su "visuotiniu atšilimu".

Šį savaitgalį "MIT Technology Review" paskelbė straipsnį, kuriame atkreipiamas dėmesys į Meksikoje įsikūrusią pradedančiąją įmonę, kuri pavojingoms dalelėms skleisti virš mūsų dangaus naudoja karšto oro balionus:

Geoinžinerija - tai sąmoningos pastangos manipuliuoti klimatu atspindint daugiau saulės šviesos atgal į kosmosą, imituojant natūralų procesą, vykstantį po didelių ugnikalnių išsiveržimų. Teoriškai pakankamais kiekiais išpurškiant sieros ir panašių dalelių būtų galima sumažinti pasaulinį atšilimą.

Techniškai nėra sudėtinga tokius junginius išleisti į stratosferą. Tačiau mokslininkai dažniausiai (nors ir ne visiškai) susilaiko nuo net nedidelių eksperimentų lauke. Ir neaišku, ar kas nors dar yra įšvirkštęs medžiagų į šį konkretų atmosferos sluoksnį, atlikdamas su geoinžinerija susijusius tyrimus.

Infowars.com praneša: Vajomingo universiteto docentas Matas Henris (Matt Henry) pažymėjo, kad eksperimentiniai dalelių išmetimai vyksta Meksikoje, nes tai šalis, kurioje dažnai bandomos nepatikrintos technologijos.

Bendrovė "Make Sunsets" tikisi gauti pajamų parduodama "aušinimo kreditus", kuriais būtų galima sumokėti už skrydžius, kurių metu išpurškiami sieros dalelių kroviniai.

Tai iš esmės yra anglies dioksido kreditų schema, kurią propaguoja tokios globalistų grupės kaip Pasaulio ekonomikos forumas, Europos Sąjunga ir kitos.

Keistame komentare "MIT Technology Review" "Make Sunsets" generalinis direktorius Lukas Isemanas (Luke Iseman) sakė: "Mes juokaujame ne juokais, kad tai iš dalies yra bendrovė, o iš dalies - kultas".

Infowars ir Alexas Jonesas (Alex Jones) jau kelis dešimtmečius perspėja apie neigiamą geoinžinerijos poveikį klimatui, augalams, gyvūnams ir žmonėms.

Praėjusiais metais rašėme apie JT klimato grupės ataskaitą, kurioje grupė svarstė galimybę virš Žemės paviršiaus purkšti "sulfatų aerozolius", kad sumažintų pasaulinę temperatūrą.

Šių metų pradžioje rašėme apie porą vyrų, vardu Džeimsas Marvinas Herndonas (James Marvin Herndon) ir Markas Vaitesidas (Mark Whiteside), kurie žurnale "Advances In Social Sciences Research Journal" paskelbė straipsnį, kuriame apkaltino Jungtines Tautas dalyvaujant sąmoksle, kurio tikslas - sunaikinti Žemės aplinką.

Lapkričio mėnesį Bideno režimas netgi paskelbė penkerių metų planą, pagal kurį planuojama tirti "klimato intervenciją", konkrečiai geoinžinerijos metodus kovojant su klimato kaita!

Vieną geoinžinerijos programą - chemtreilų reiškinį - valdžia nurašė kaip sąmokslą, tačiau dabar ši technologija pamažu pripažįstama viešojoje erdvėje.

P komentaras: užsienis rašo, todel tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 14:23 Receptai – Patiekalai Morkos su pienu gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: morkų, pieno.

Skaityti daugiau

29.08.2018 laikas 07:15 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Pūliuojančių akių gydymui
Pūliuojančios akys liaudies medicinoje, Pūliuojančios akys, receptas nuo pūliuojančių akių, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

08.08.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti namuose varškės spurgas
Senai norite pagaminti spurgų, bet nežinote, pagal kokį receptą jos išeina pačios skaniausios? Tvirtai galime pasakyti, kad mūsų receptas vienas sėkmingiausių! Varškės spurgos išeina orinės, saikingai saldžios, naudingos ir nerieb...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau