Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 14

CDC pradeda oficialų tyrimą dėl mirčių nuo COVID vakcinos

CDC pradėjo oficialų tyrimą dėl didelio skaičiaus žmonių, kurie patyrė širdies priepuolius arba mirė pavartoję "Pfizer" mRNA vakciną.

"CDC teigia, kad buvo pakankamai atvejų, kai žmonės, gavę vakciną, patyrė insultą", - pranešė "Fox News".

WATCH:

Thegatewaypundit.com praneša: "Atsiradus ir pradėjus naudoti atnaujintas (bivalentines) COVID-19 vakcinas, CDC vakcinų saugumo duomenų tinklas (Vaccine Safety Datalink, VSD), beveik realaus laiko priežiūros sistema, atitiko statistinius kriterijus, kurie paskatino atlikti papildomą tyrimą, ar 65 metų ir vyresniems žmonėms, gavusiems Pfizer-BioNTech COVID-19 vakciną, bivalentinę, kilo saugos problemų dėl išeminio insulto. Atlikus greitojo reagavimo VSD signalo tyrimą iškilo klausimas, ar 65 metų ir vyresniems žmonėms, gavusiems Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine, Bivalent, buvo didesnė išeminio insulto tikimybė 21 dieną po vakcinacijos, palyginti su 22-44 dienomis po vakcinacijos", - teigė CDC.

"Šis preliminarus signalas nebuvo nustatytas su Moderna COVID-19 vakcina, Bivalent. Be to, gali būti ir kitų suklaidinančių veiksnių, turinčių įtakos VSD nustatytam signalui, kuriuos reikėtų toliau tirti." - pridūrė CDC.

Bendrovė "Pfizer" teigė, kad nėra jokių įrodymų, siejančių insultą su jos gaminamų "Covid" vakcinų vartojimu.

"Nei "Pfizer" ir "BioNTech", nei CDC ar JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) nepastebėjo panašių rezultatų daugybėje kitų stebėsenos sistemų JAV ir visame pasaulyje, todėl nėra įrodymų, leidžiančių daryti išvadą, kad išeminis insultas yra susijęs su bendrovių COVID-19 vakcinų vartojimu", - teigė "Pfizer", remdamasi "Reuters".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 15:10 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišinys nuo karščiavimo, temperatūros
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, temperatūra. Ingredientai: liepos žiedai, čiobrelis, ramunėlės žiedai, vanduo.

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui

Organizmo stiprinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui, receptai organizmui stiprinti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:21 Receptai – Patiekalai Cukinijų blynai
Gardžių cukinijų blynų receptas. Skanaus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau