Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 15

WEF samdo neskiepytus pilotus, kad šie skraidintų juos į Davosą: "Mūsų narių saugumas yra prioritetas Nr. 1"

Klausas Švabas uždraudė skiepytiems pilotams skraidinti Pasaulio ekonomikos forumo narius į Davosą ir iš jo, nes jie kelia pavojų saugumui.

Remiantis pranešimais, WEF narius į 2023 m. Davose (Šveicarija) vyksiančią konferenciją veža tik neskiepyti pilotai.

Džošas Joderis (Josh Yoder), prieš skiepų mandatą pasisakančios JAV pilotų grupės "Freedom Flyers" vadovas, pranešė pilotui Alanui Danai (Alan Dana), kad jis gauna užklausų iš Davoso elito atstovų, norinčių samdyti neskiepytus pilotus skraidinti jų verslo keliones.

"Dabar jis sulaukia skambučių iš turtingų verslininkų ir įmonių, kad skraidintų jų vadovus verslo lėktuvais su neskiepytais įgulos nariais", - šią savaitę laidoje "Maria Zeee Uncensored" sakė A. Dana.

Infowars.com praneša: "Jie gali prabangiai rinktis, nes Jungtinėse Valstijose vis dar yra daug įgulos narių, kurie nėra paskiepyti, nes įmonės, kuriose jie dirba, to neįpareigojo".

"Šie turtingi verslininkai reikalauja neskiepytų įgulų į savo verslo keliones", - pridūrė Dana. "Aviakompanijos keleiviai, nusipirkę bilietą, tokios prabangos neturi".

Dana, buvęs Singapūre įsikūrusios oro linijų bendrovės "JetStar" pilotas, pažymėjo, kad tokių užklausų Australijos "Freedom Flyers" skyrius negauna tiek daug, nes jis gyvuoja ne taip seniai ir neturi tokių "gerų ryšių".

Beveik visos didžiosios JAV oro linijų bendrovės 2021 m. įpareigojo pilotus ir įgulos narius pasiskiepyti eksperimentine COVID vakcina, todėl nepritariantys pilotai susibūrė į JAV "Freedom Flyers" skyrių.

Po dvejų metų pasirodę duomenys ir padažnėję užfiksuoti atvejai, kai po COVID-19 mRNA vakcinos "staiga mirė" asmenys, atrodo, verčia elitą iš naujo apsvarstyti, kas juos skraidina po pasaulį.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 20:33 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos suktinukai
Norite kažko greitai paruošiamo ir skanaus? Manau šie suktinukai nenuvils. Bemielės sluoksniuotos tešlos suktinukų receptas.

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 18:46 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo anginos

Angina liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo anginos, angina, anginos gydymas, receptai anginai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau