Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2023 » Rugpjūčio » 17

Po 15 santuokos metų žmona prisipažino, kad vaikas ne nuo manęs. Sūnaus reakcija sukėlė man ašaras…

Po 15 santuokos metų žmona prisipažino, kad vaikas ne nuo manęs

Mano vardas Viktoras, man 48 metai. Turiu gerą žmoną, su kuria mes jau ilgus metus susituokę, beveik 15 metus, o taip pat nuostabų sūnelį. Jis neseniai pradėjo lankyti mokyklą.

Ir vieną dieną mes su žmona rimtai susipykome. Niekada nebuvo tokio barnio, kaip tą dieną. Tada ji įpykusi ir suriko, kad mūsų bendras vaikas nėra bendras. Pasirodo, kad aš nesu tikrasis jo tėvas. Aš buvau kaip nesavas po jos žodžių. Net nespėjau nieko pasakyti, o ir žmona iškart suprato, kad išsidavė.

O akies krašteliu aš pamačiau, kad tarpduryje stovi mūsų sūnus. Jį paleido iš paskutinės pamokos ir jis įėjo į butą tada, kai mūsų konfliktas buvo pačiame įkarštyje.

Žinoma, jis išgirdo motinos žodžius ir buvo apstulbęs. Kurį laiką bute buvo tylu kaip kapinėse. Tačiau labiausiai mane nustebino mano sūnaus reakcija.

Po 15 santuokos metų žmona prisipažino, kad vaikas ne nuo manęs

Jis pirmas nutraukė šią slegiančią tylą. Jis ramiai priėjo prie manęs, paėmė už rankos ir pasakė, kad aš esu jo tėvas net dabar, nepaisant to, kad aš jam nesu tikras. Ir kad kas bebūtų, mes visi būsime kartu.

Aš negalėjau ištarti nė žodžio. Tokie svarbūs žodžiai sukrėtė mane iki sielos gelmių. Ypač neįprasta tai buvo girdėti iš tokio mažo žmogučio. Ir čia mano akys sudrėko nuo ašarų. Aš, nieko nesakydamas, paėmiau ir stipriai apkabinau sūnų. Jis taip pat mane apkabino.

Su žmona mes susitaikėme ir aš priėmiau šią situaciją. Nepaisant to, kad sūnus nėra mano kraujo, aš vis tiek jį laikau tikru sūnumi.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2017 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė Įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas.

Skaityti daugiau

21.07.2019 laikas 15:19 Receptai – Patiekalai Skanūs kotletai be gramo mėsos. Paprasta, bet kaip skanu!

Avižiniai kotletai. Tokie kotletai gaminami be mėsos, bet tikrai galiu pasakyti, kad jie yra labai skanūs. Paprasta juo gaminti, išeina švelnūs, sotūs su traškia plutele.

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:28 Receptai – Patiekalai Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena. Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarku...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 09:54 Buvęs CDC direktorius sako, kad pats laikas pripažinti "reikšmingą šalutinį COVID-19 vakcinų poveikį'
Dr. Robertas Redfildas (Robert Redfield), buvęs Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) direktorius, ketvirtadienį pareiškė, kad daugelis pareigūnų, bandžiusių įspėti visuomenę apie galimas COVID-19 vakcinų problemas, buvo spaudžiami tylėti ir kad...

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:53 Atrastas seniausias uždaras baseinas
Albanijoje, Durreso mieste, archeologai kasinėdami aptiko 1600 metų senumo uždarą plaukimo baseiną - pirmąjį tokio tipo baseiną. Jis buvo prabangios romėnų vilos dalis.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:39 Atskleista viena pagrindinių Egipto piramidžių paslapčių
Mokslininkų grupė iš Egipto, JAV ir Australijos pristatė revoliucinį tyrimą. Jis įrodo, kad daugiau kaip 30 Gizos piramidžių ir šalia esančių statinių statybos vietos buvo parinktos neatsitiktinai.

Skaityti daugiau