Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugpjūčio » 1

Mirusi... vyro meilužės statusas

Jei žmona staiga sužino apie tai, ką visi, išskyrus ją, žinojo, tai nėra lengvas išbandymas. 

Prieš kelerius metus žmona žiauriai nužudė savo vyro meilužę. Dabar ji atlieka teismo paskirtą bausmę įkalinimo įstaigoje. 

Kas skatino šią moterį? 

Dažnai mielos moterys neatsižvelgia į vyrų ir moterų smegenyse įspaustą lyčių skirtumą. Ir, matyt, yra skirtumas. 

Pavyzdžiui:

1. Meilė moteriai (žmonai) ar meilužei nereiškia, kad jis savo vertybių sistemoje žmoną ar meilužę iškelia į pirmą vietą. Tai nelengva suprasti, bet dar sunkiau suvokti. 

Pabandysiu paaiškinti: vyras myli savo automobilį, žmoną, motiną, meilužę, vaikus, darbą.  Tačiau pagal "vidinį svarbos reitingą" kažkas ar kažkas jam yra "aukštesnis", ypač svarbūs pirmieji trys "prizai". 

Tarkime, vyras myli savo automobilį, jis jam svarbus, tačiau automobilis gali būti jo meilės sąrašo pabaigoje. 

Pirmoje vietoje gali būti jo motina, antroje - žmona, trečioje - darbas. Ir tik ketvirtoje vietoje - meilužė, kurią jis "myli" kaip analogą, pavyzdžiui, puikiam poilsiui ir perėjimui nuo nervinės įtampos prie atsipalaidavimo. Jei meilužė būtų pirmoje ar antroje vietoje pagal svarbą, jis paprasčiausiai paliktų žmoną ir nesukeltų pikantiškos situacijos. Jis taip pat myli savo meilužę, tačiau jos vieta svarbos "reitinge" aiškiai nepatenka į pirmąjį trejetuką. 

Tikriausiai dar blogiau, kai žmona ir meilužė "dalijasi" garbingą antrąją vietą po motinos. Tuomet vyras negali pasirinkti ir vienu metu turi dvi šeimas (vieną be teisėtos santuokos registracijos). 

Mūsų nesužeistas (priešingai nei jo meilužė) herojus akivaizdžiai teikė pirmenybę žmonai, tačiau, kaip parodė tolesni įvykiai, tiek žmona, tiek meilužė jo "svarbos reitinge" neužėmė pirmosios vietos. 

2. Žmonės yra įpročių vergai. Štai kodėl kiekvienas pusšimtis žmonių stengiasi išlaikyti "viską taip, kaip buvo". Jei žmogus turi bent menkiausią galimybę nieko nekeisti - jis nieko nekeis, tai tas pats, kaip kasdien įpratęs eiti į darbą tuo pačiu keliu - jei jo kelias į darbą pasidarys užverstas žemių krūvomis, tik tada situacija privers jį pakeisti trajektoriją. Bet ne anksčiau. 

Nužudytos žmonos meilužės vyras nenorėjo nieko keisti: įprasta trajektorija jam buvo svarbiau už viską: todėl, kai meilužė nusprendė su juo išsiskirti, nelaukdamas, kol jis paliks žmoną, "grąžino" ją "prausdamasis ir valkataudamas". 

3. Vyras gali būti puikus specialistas, malonus žmogus, su kuriuo malonu bendrauti, bet negali būti tinkamas santykiuose. Tai reiškia, kad, kalbant apie meilę, vyras gali pateikti nepaaiškinamų staigmenų. Tiesiog turite suprasti, kad vyro fasadas nėra tiesiogiai susijęs su jo elgesiu santykiuose. 

Mūsų herojus "viešumoje" buvo gana padorus veidas ir turėjo neblogą darbą (greičiausiai, jis vis dar turi). 

4. Noras kaltinti paleistuvę, kuri "griauna šeimą" ir "našlauja vaikus", žinoma, pagirtinas, bet jis neturi nieko bendra su tikrove, kurioje vyras yra tas, kurį kaip "veršį ant virvės" veda bjauri varžovė. Beprasmiška kaltinti moterį, kurios nepažįstate, kuri jums nieko neskolinga ir nėra jums skolinga. Geriau atidžiau pažvelgti į aiškių malonumų mėgėją. kuris, kitaip nei meilužė, prisiekdavo "ligoje ir liūdesyje, džiaugsme ir... dar kažkiek". 

Beprasmiška kaltinti save, kad "kažkas su manimi negerai", kad kažką darau ne taip, kad nepakankamai gerai gaminu maistą, kad nepakankamai dėviu erotinį apatinį trikotažą. 

Būtų prasmingiau pripažinti sau, kad kažkada dėl kokių nors priežasčių investavote ne į tą žmogų. Ir pradėti nuo šio fakto. 

Kas kaltas? Ko jam trūksta? Na, dažnai kalti visi, bet jei vyras "sukūrė" slaptus santykius, kuriuos palaiko jau kelerius metus, nebandydamas su jumis pasikalbėti ( nekaltindamas jūsų ) ar ką nors pakeisti ( konstruktyviais būdais ), ar nemanote, kad jūsų kaltė kelia daugiau abejonių? 

Mūsų "nematomas" renginių dalyvis buvo būtent tas žmogus, kuris mėgsta tyliai kurti paralelinius ryšius. Deja, žmona, užuot pripažinusi sau, kad vyro pasirinkimas buvo klaida, nusprendė išlieti visą savo pyktį ant pagrobtos meilužės ir padaryti jai daugybę žaizdų. 

Ko jam trūksta? Viskas, o jūsų trūkumai gali būti naudojami kaip pasiteisinimas tam pateisinti. 

Vyras tikrai reiškė pretenzijas savo žmonai, kaip gi ne, žmona penkerius metus bandė "sugrąžinti" meilužį į šeimą, o tai buvo tas pats, kas laikyti vandenį delnuose: negalima laikyti to, ko pagal struktūrą negalima laikyti.

5. Nepamirškite, kad tariamoji "moteriška logika" yra būtent tokia - logika vyrų zigzagų atveju, o vyrai remiasi... jausmais (t. y. vadovaujasi nesąmoningais motyvais). 

Todėl jie dažnai negali atsakyti į klausimą apie motyvus kitaip, kaip tik neišreikštu "nežinau". Tai pirmas nesąmoningų tendencijų triumfo prieš garsųjį žmonių logiškumą ženklas. Tik šiuo atveju! 

Žinoma, yra vyrų, kurie pateikia aiškius argumentus, ne kaltinimus, bet argumentus! Tačiau paprastai jie yra atsakingi už savo veiksmus ir arba dirbs prie santykių, arba juos nutrauks. 

Kita rūšis dažniau vadovaujasi "patogumu" ir įpročiais.  Ir jie kuo ilgiau laikysis savo komforto lygio. Ir jokia moteriška aistra nepajėgia jų paskatinti rinktis. Jie neturi motyvo rinktis! 

Štai kodėl žmona, pareiškusi pretenziją savo neištikimam vyrui, rizikuoja po sekundės išvysti blizgančius jo batų padus, nes vyras, kuriam "griebė" už žandų, pajuto diskomfortą ir "kaip anksčiau" nebebus. 

Todėl, matyt, įsiutusi žmona nusprendė, kad bus lengviau pašalinti meilužę, su kuria penkerius metus varžėsi. 

Išvada: žmona atlieka 12 metų bausmę už žmogžudystę, o vyras... nė karto neatvyksta aplankyti žmonos ar meilužės kapo. 

Jis užmezgė kitus santykius, pateikė skyrybų su žmona prašymą, jų bendrą vaiką su buvusia žmona augina trečias pretendentas į santykius su šiuo neabejotinai vertingu vyru. Tai viskas, ką reikia žinoti apie šią situaciją. 

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.05.2020 laikas 22:53 Receptai – Patiekalai Troškinti rauginti kopūstai
Troškiniui reikės raugintų kopūstų, rūkytos kiaulienos šoninės, svogūno, lauro lapų, druskos, pipirų, vandens.

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą
Blogas burnos kvapas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip g...

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:38 Receptai – Patiekalai Vaistažolės odos ligoms gydyti

Odos ligos liaudies medicinoje, Vaistažolės odos ligoms gydyti, receptai odos ligoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau