- 05.03.2020
- 3.4 Reitingas
- 3605 Peržiūros
- Komentarai
Jei vis tiek negeriate arbatos, greičiausiai norėsite sužinoti apie jos privalumus, ypač cinamono ir ciberžolės arbatą nuo uždegimo. Šie 2 ingredientai ir žalioji arbata sudaro veiksmingą gėrimą!
Šios arbatos privalumai sveikatai
Žalioji arbata
Stabilizuoja cukraus kiekį kraujyje ir apsaugo nuo diabeto
mažina uždegimą žarnyne
padeda išvengti vėžio
mažina blogojo ir padidėjusio cholesterolio kiekį
sumažina širdies ligų riziką
gerina kepenų sveikatą
pagalba metant svorį
mažina uždegimą.
Cinamonas
puikus mangano ir kalcio šaltinis
puikus antioksidantų šaltinis
pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis
gerina širdies sveikatą
kovoja su diabetu
saugo smegenų funkciją
sumažina vėžio riziką
gali kovoti su alergija
Yra natūrali priešgrybelinė ir antimikrobinė priemonė
padidina imunitetą.
Ciberžolė
sumažina uždegimą
sumažina vėžio riziką
padeda virškinimui
gerina smegenų ir širdies veiklą
padeda palengvinti artrito simptomus.
Produkto sudėtis
- 1-2 šaukštai juodos arba žalios arbatos;
- ¼ šaukštelio cinamono;
- 1/8 šaukštelio ciberžolės;
- 1 šaukštelis stevijos, medaus arba jums patinkančio saldiklio;
- Citrinos griežinėliai, jei norite.
Paruošimas:
Sudėkite arbatą, cinamono, ciberžolės ir saldiklį po prancūziško kavinuko presu. (arba, naudodami arbatos maišelius, pašildykite puodelį vandens ant ugnies ir sudėkite arbatos maišelius. Leiskite nusistovėti keletą minučių, tada įdėkite kitus ingredientus.)
Kai tik gėrimas atvės iki kambario temperatūros, supilkite į puodelį ir gerkite. Nepamirškite pridėti citrinos griežinėlio, jei norite.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau