Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Kovo » 08

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


08.03.2020, 21:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1103)
Puikiai išsimiegoti per naktį pavyksta ne kiekvienam. Nesuskaičiuojama daugybė žmonių visame pasaulyje dėl įvairių priežasčių prisipažįsta, kad naktį jiems sunku užmigti. Jie ilgai vartosi, kol galiausiai aplanko išsvajotasis miegas. Vieni iš tų žmonių negali užmigti, nes dėl kažko jaudinasi, nerimauja, kiti negali rasti patogios miegui pozos ar kenčia nuo neramių kojų sindromo. Nesvarbu, kokia priežastis, bet negalėjimas užmigti gali labai erzinti ir daryti neigiamą įtaką kasdieniam gyvenimui.
Sužinok daugiau ...
08.03.2020, 17:30
Pasąmonės Galios Peržiūrų (537)
Pastarosiomis dienomis iš įvairiausių pasaulio valstybių sklido nuotraukos, kuriose matomos nušluotos parduotuvių lentynos – dėl koronaviruso baimės jos ištuštėjo ir Uhane, ir Honkonge, ir Singapūre, ir Milane, ir Japonijoje. Daugiau ilgo galiojimo produktų į vežimėlius krovėsi pirkėjai ir Lietuvoje. Sociologai tokį elgesį vadina „panikos paskatintu pirkimu“, rašo „Science Alert“.
Sužinok daugiau ...
08.03.2020, 16:43
Istorinės Asmenybės Peržiūrų (1653)
Holivudo pastangomis apie ją buvo sukurta legenda, kaip apie visų laikų pačią žymiausią šnipę. Kino žvaigždės Greta Garbo, Žana Moro ir Marlena Dietrich sukūrė romantišką ir klastingą paveikslą, paslaptingą paveikslą, paslaptingą mitą, kuris užtemdė tikrąją Matos Hari biografiją.
Sužinok daugiau ...
08.03.2020, 13:33
Mistika Peržiūrų (1204)

Žmonių fantazijos valia mūsų pasaulis apgyvendintas didžiuliu kiekiu pačių įvairiausių būtybių. Tarp jų yra milžinai ir nykštukai, šlykščios baidyklės ir nieko blogo nedarantys naminukai, keisčiausi įvairių gyvūnų ir paukščių hibridai. Kai kurios šių būtybių visiškai nepanašios į žmones, o kai kurios yra atskiros žmogaus kūno dalys, egzistuojančios savarankiškai.

Sužinok daugiau ...