- 11.08.2020
- 3.8 Reitingas
- 1570 Peržiūros
- Komentarai
Laikykite česnakus druskoje. Dėkite sausas česnakų galvutes į druską ir nepamirškite indo su druska laikyti sausoje vietoje.
Kad česnakai neišdžiūtų, laikykite juos medžiaginiuose maišeliuose.
Dar efektyvesnis būdas – pripildyti maišelius svogūnų lukštų ir sudėti česnakus. Tokiomis sąlygomis laikomi česnakai bus lyg tik ką iš lysvės.
Štai dar vienas česnakų laikymo būdas tiems, kurie negali gyventi be šio aštraus ir prieskonio.
Susmulkinkite česnakus mėsmale, masę sukrėskite į formeles ledukams ir dėkite į šaldiklį. Šis būdas itin patogus, nes galėsite gardinti troškinius, sriubas, daržovių patiekalus ar padažus iš karto, nereikės atlikti jokių papildomų veiksmų – tereikia ištraukti iš šaldiklio ir iš karto jau galima naudoti.
Mažai kam žinoma, tačiau itin naudinga vartoti ant keptuvės apkeptų ar orkaitėje keptų česnakų. Taip paruošti natūralūs antibiotikai kuo puikiausiai įsisavinami, o iš organizmo šalinami toksinai ir svarbiausia – nebelieka jokio kvapo.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau