Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Rugpjūčio » 13

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


13.08.2015, 15:47
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (3992)

Mišelis de Nostradamas (Michel de Nostredame) gimė 1503 m. gruodžio 14 d. (arba gruodžio 21 d.) nedideliame Provanso Sen-Remi miestelyje žydų, 15 a. atverstų į krikščionybę, 9 vaikų šeimoje. Jo tėvas, Žomas de Nostradamas, buvo notaras, o motinos vardas buvo Renė de Sen-Remi. Pagal sūnaus Sezaro perpasakotą šeimos legendą („Provanso kronikoje“) jų protėvių tarnavo gydytojais Renė Gerojo ir Kalabrijos hercogo rūmuose.

Sužinok daugiau ...
13.08.2015, 15:41
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (4517)

Rasputinas visai nedviprasmiškai kalbėjo apie savo mirtį. Jis spėjo esant dvi galimybes: a) jį užmuš „paprasti banditai, kilę iš valstiečių“; b) nužudys dvariškiai. Pirmuoju atveju caras gali nesibaiminti dėl imperijos ateities, sosto, savo vaikų ir palikuonių, kurie viešpataus „šimtą metų ir daugiau“. Antru atveju pasekmės bus baisios: dvariškiams teks sprukti iš Rusijos, o krauju suteptas rantas jiems teks plauti ketvirtį amžiaus. O jei Rasputino nužudyme dalyvaus caro giminė, tai po poros metų neliks nei caro vaikų, nei giminaičių. Ir kaip žinome, nutiko antrasis variantas, kai užpuolimą surengė monarchistai-dvariškiai ir netgi caro giminaičiai. O per vėlesnius pora metų ir kelis mėnesius caras su šeima patyrė kankinių dalią.

Sužinok daugiau ...
13.08.2015, 15:31
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (2946)

Vienu ryškiausių 19 a. pab.-20 a. pr. chiromantu ir aiškiaregiu laikytas Viljamas Džonas Vorneris, įsimintas Keiro vardu, kad yra „chiromantijos“ trumpinys. Jį išgarsino ir praturtino jo garsūs klientai – rašytojai, politikai ir karališkieji asmenys. Šis aiškiaregys „Titaniko“ statytojui išpranašavo, kad tasai nuskęs pirmojo savo reiso metu.

Sužinok daugiau ...
13.08.2015, 15:13
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3717)

Du superlaineriai, „Olimpikas“ ir „Titanikas“ buvo statomi greta, „Hardland and Wolff“ laivų statykloje netoli Belfasto. Vėliau prie šių milžinų turėjo prisijungti ir trečiais, „Britanikas“

Sužinok daugiau ...
13.08.2015, 14:14
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (3385)

Tiesiog neįtikėtina, bet faktas: monumentai, pastatyti prieš šimtus, o gal ir tūkstančius metų, vis dar stovi. Patekti į tokią vietą - tas pats, kaip atlikti kelionę laike ir pamatyti, koks čia buvo gyvenimas prieš daug daug metų. Štai kuriuos didingus senovės statinius tikrai verta aplankyti.

Sužinok daugiau ...
13.08.2015, 14:00
Archeologija Peržiūrų (2391)

Archeologai giliai jūroje netoli Sicilijos krantų aptiko mistišką Stounhendžo stiliaus monolitą. Keistasis radinys suteikia daugiau informacijos apie ankstyviausias žmonių civilizacijas, kurios buvo apsistojusios Viduržemio jūros baseine, jų pasiekimus.

Sužinok daugiau ...
13.08.2015, 13:30
NSO, Ateiviai Peržiūrų (2681)

Šeštasis Mėnulyje išsilaipinęs žmogus, buvęs NASA astronautas Edgaras Mitchellas pareiškė, kad ateiviai jau buvo atkeliavę į Žemę, kad sustabdytų branduolinį karą tarp JAV ir Rusijos. Jo teigimu, vienas aukšto rango karininkas savo akimis matė svetimeivių erdvėlaivius per branduolinio ginklo bandymus 5-ajame XX a. dešimtmetyje. NASA buvęs astronautas apie ateivius, nso ir branduolinį karą JAV

Sužinok daugiau ...