Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Rugpjūčio » 22

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


22.08.2015, 16:18
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (4196)

Alchemikas ir apgavikas - tai jau nuo senų laikų tarpusavyje labai susijusios sąvokos. Ir ne be pagrindo: apgavikų alchemikų tarpe buvo gana nemažai. Tačiau garsiausi alchemikai nuoširdžiai tikėjo, kad filosofinio akmens pagalba gali išgauti tauriuosius metalus ir sukurti jaunystės eliksyrą.

Sužinok daugiau ...
22.08.2015, 13:48
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (4872)

Palmių aliejus panašus į masturbaciją: plačiai paplitęs reiškinys, kurį vieni smerkia, kiti šlovina, o tretieji naudoja kaip didelės ir pelningos pramonės pagrindą. Rusijos vyriausybė svarsto, kaip reikėtų uždrausti palmių aliejų – visiškai ar dalinai. Tarp argumentų, tiek remiančių, tiek ir prieštaraujančių draudimui, kaip ir laikraščiuose, aiškinančiuose draudimo prasmę, dažnai pasitaiko prieštaringų, o kartais tiesiog melagingų teiginių.

Sužinok daugiau ...
22.08.2015, 11:00
Žmonės Peržiūrų (7013)

Biolokacija arba radiostezija – tai metodika, leidžianti žmogui, naudojant specialius indikatorius, tokius kaip virgulės arba švytuoklės (svareliai) atrasti įvairius daiktus erdvėje, gauti informaciją apie sveikatos būklę, ateitį, praeitį iš Visatos informacinio lauko bei ne žemiškų būtybių

Sužinok daugiau ...
22.08.2015, 10:07
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (3399)
Šiuolaikiniame pasaulyje vyksta tiek daug naujo ir įdomaus, kad neretai naujienų gausybėje nepastebi tiesiog pasibaisėtinų dalykų. Jau seniai aišku, kad Europa su savo tvarka ir taisyklėmis gali kasdien sumušti Gineso rekordus. Ir kalba eina jau ne apie įvairiausias LGBT ar BDSM bendrijas, kurioms leista spręsti vaikų likimą, papsint suktinukes su marichuana savo kreditinių butų uosto rajone balkonuose.
Sužinok daugiau ...
22.08.2015, 09:34
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (3174)
Jūrų laivų stiuardesė Violeta Konstans Džesop sugebėjo dirbti trijuose garsiausiuose vandenyno laineriuose - "Olimpike", "Titanike" ir "Britanikoje", su kiekvienu jų pateko į katastrofą, tačiau išliko gyva.
Sužinok daugiau ...