Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Rugpjūčio » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.08.2015, 11:16
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (2776)

Legendinis astronautas Buzzas Aldrinas atskleidė keletą itin intriguojančių detalių iš kosminės misijos „Apollo 11“. Kaip rašo „Daily Mail“, vienas iš labiausiai nustebinusių faktų yra kelialapis į istorinę kelionę kosmoso link 1969-aisiais. Prieš skrendant į kosmosą B. Aldrinui reikėjo užpildyti daugybę dokumentų. Tarp jų astronautui netgi teko pasirašyti ir vieną sąskaitą.

Sužinok daugiau ...
03.08.2015, 10:05
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (2704)

Šviečiantys sferiniai fenomenai (ŠSF) pirmiausia stebina savo protinga elgsena. Dažnai žmonės juos vadina „vaiduokliškomis ugnimis” ir galvoja, kad tai mirusiųjų žmonių sielos ar piktųjų dvasių apsireiškimas. Mokslas šias ugnis vadina kamuoliniais žaibais, o ufologai jas sieja su NSO. Toks neapibrėžtumas, stebimas netgi liudininkų pasakojimuose, padaro ŠSF ypač komplikuotais ir sunkiai tiriamais.

Sužinok daugiau ...
03.08.2015, 07:48
Mistika Peržiūrų (3159)

Ši byla iki šiol saugoma Skotlend Jardo archyve kaip viena paslaptingiausių neatskleistų žmogžudysčių bylų. Nei skaitlingų policijos būrių panaudojimas, nei geriausių seklių pagalba, nei patys šiuolaikiškiausi ir įvairiausi metodai, įskaitant ekstrasensus, nepadėjo kilstelėti paslapties šydo nuo šios niūrios ir mistinės dramos…

Sužinok daugiau ...
03.08.2015, 06:51
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (4617)

Ligonines dažnai supa visokie pasakojimai apie vaiduoklius, paranormalius reiškinius ir kitas baisybes. Ypač sunki padėtis su psichiatrijos ligoninėmis, o jei dar užtiksit kur tokią apleistą įstaigą, atrodo, jos viduje galit tikėtis Silent Hill vertų pramogų. Neretai, ypač beprotiškosiose JAV, tokiose vietose organizuojamos ekskursijos, tad sunku pasakyti net, ar iš tiesų tai „karšti taškai“, ar koks vertelga sukūrė, o gal persūdė kokią istoriją… Viena iš tokių žinomesnių minėtose JAV vietų – Metropolitan ligoninė Masačiusetse. Ten 1978 m. vienas pacientas (dabartinis Bridgewater ligoninės gyventojas) išmėsinėjo kitą ligonį, o atminimui pasiliko 7 jo dantis.

Sužinok daugiau ...