Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Vasario » 21

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


21.02.2017, 21:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6632)

Šis vaistas yra dažnai rekomenduojamas gydytojų, pacientams su silpna imunine sistema. Jame gausu aktyviųjų ingredientų, kurie padeda organizmui kovoti su sunkiomis ligomis. Šį vaistą gali vartoti ir visiškai sveiki žmonės.

Sužinok daugiau ...
21.02.2017, 20:40
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (22806)

Tai senas receptas kuris pašalina sąnarių skausmą jau po pirmo panaudojimo! Gali būti keletas priežasčių, dėl kurių atsiranda sąnarių skausmas: didelis sąnarių krūvis, kaulų lūžiai, reumatas, trauma, artritas ir kitos priežastys.

Sužinok daugiau ...
21.02.2017, 18:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4456)
Baltyminiai batonėliai yra patogus ir gana sotus užkandis, kai norisi greitai ko nors suvalgyti. Itin praverčia po pamokų, paskaitų, ilgą darbo dieną darbo arba po sporto treniruotės. Tačiau jais nereikėtų per daug žavėtis. Tokie batonėliai gaminami iš perdirbtų maisto produktų. Todėl jie nėra tokie sveiki, kaip skelbiama etiketėje ar reklamose.
Sužinok daugiau ...
21.02.2017, 09:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3375)

Yra įrodymų, kad badavimas su pertraukomis arba, kitaip tariant, valgymas labai mažomis porcijomis gali padėti numesti svorio. Pastaruoju metu skirtą dieną ar dvi pabadavimui tapo labai madinga. Teigiama, kad tai gali padėti atsikratyti nereikalingų kilogramų, pagreitinti medžiagų apykaitą ir net gyvenimo trukmę. Saikingai pabadauti iš tiesų gali būti naudinga, bet svarbu suprasti, kad badavimas neturėtų reikšti visiško skysčių ir maisto atsisakymo.

Sužinok daugiau ...