Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Vasario » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.02.2017, 20:51
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (4355)
Kirgizijoje, centrinėje Tian Šanio kalnagūbrio dalyje, yra paslaptingas Ala Arčos tarpeklis. jeigu pasakyti, kad žmonės čia nuolat susiduria su nepaaiškinamais reiškiniais, reiškia beveik nieko nepasakyti, nes šis tarpeklis ir aplink jį esančios viršukalnės, kurių aukštis siekia beveik 5 km, tarsi surinko visas mūsų planetos anomalijas.
Sužinok daugiau ...
20.02.2017, 20:30
NSO, Ateiviai Peržiūrų (4366)
Nors oficiali statistika apie atskridusius NSO buvo pradėta kaupti po Rosvelio incidento, yra žinoma nemažai atvejų, kad ateiviai mūsų planetoje lankėsi ir ankščiau. Žinoma, XX amžiaus pradžioje tai buvo reti įvykiai, niekam net į galvą nešovė domėtis keistais skraidančiais objektais. Tačiau archyvuose esantys įrašai patvirtina ateivių iš kitų planetų vizitų faktus.
Sužinok daugiau ...
20.02.2017, 18:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6153)
Tai skanus gėrimas suteikiantis energijos ir galintis apsaugoti nuo virusų ir infekcijų. Kakava gerina nuotaiką ir padidina gyvybingumą.
Sužinok daugiau ...
20.02.2017, 16:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5518)

Paprasti gydymo metodai neleidžia gydytojui išpuikti ir tapti nepakeičiamu. Tam, kad augtų pelnas, šiuolaikinė medicina užkasa senus paprastus gydymo metodus arba apvelka juos naujais įmantriais rūbais. Metodas ar cheminė medžiaga, kurių negalima užpatentuoti, šiuolaikinę farmaciją domina tik tiek, kiek galima tuo pasinaudoti kuriant naują patentuojamą.

Sužinok daugiau ...
20.02.2017, 15:12
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5112)
Einšteinas, paklaustas, kaip jam pavyko atrasti naują mąstymo kelią, atsakė, kad jis tai padarė išimtinai mesdamas iššūkį aksiomoms. Šio straipsnio tikslas yra mesti iššūkį visuotinai priimtam teiginiui, kad cholesterolio turinčio maisto vartojimas yra tiesiogiai susijęs su cholesterolemija ir miokardo infarktu. Siūlomas orientuoto paciento požiūris į hipercholesterolemijos ir širdies kraujagyslių ligų problemą.
Sužinok daugiau ...
20.02.2017, 14:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5038)
Jūs paskiriate kalcį moteriai menopauzės periodu ir jai netrukus smarkiai užkietėja viduriai. Arba rekomenduojate jį vyrui, besiskundžiančiam nemiga, ir jam paaštrėja artritas, pradeda šalti rankos bei kojos. O jei rekomenduosite kalcį moteriai, kuri skundžiasi menstruaciniais skausmais? Ją pradės varginti nemiga. Arba, jūs paskirsite kalcį vaikui, kurio kaulai ir dantys dar vystosi, ir jis pradės skųstis raumenų mėšlungiu. Kai esate įsitikinę, kad kalcis atneš naudą beveik visiems jūsų pacientams, viskas klostysis blogai.
Sužinok daugiau ...
20.02.2017, 10:55
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9258)

Tam, kad rasti atsakymą į šį klausimą, pirmiausia būtina išsiaiškinti detaliau kaip tas skrandis funkcionuoja. Tai pradžioje ir padarysim.

Sužinok daugiau ...