Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Vasario » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.02.2017, 19:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (76170)
Kmynas ir konjakas - labai veiksmingos priemonės nuo gerklės skausmo, anginos ir tonzilės ligų, kurie užtikrina greitą atsigavimą, švelniais ligų atvejais gydymas gali trukti tik 1 dieną.
Sužinok daugiau ...
17.02.2017, 12:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (29828)
Tyrimai rodo, kad daugiau nei pusė su onkologinėmis ligomis susidūrusių žmonių iš anksto pastebėjo įtartinus organizmo siunčiamus signalus, tačiau tik 2 proc. iš jų atkreipė į tai dėmesį ir kreipėsi į medikus. Net jei simptomai atrodo nekalti, apie juos būtina papasakoti gydytojui ir atlikti atitinkamus tyrimus, juk kuo anksčiau užkirsi kelią ligos plitimui, tuo lengviau bus su ja susidoroti.
Sužinok daugiau ...
17.02.2017, 11:32
Burtai, Magija Peržiūrų (15010)
Daugelis moterų trokšta sužinoti, kokia gi bus jų santuoka, kai jos ištekės. Chiromantai siūlo būsimo vedybinio gyvenimo prognozes žiūrėti ant savo delno. Žinoma, norint nustatyti smulkias detales, geriau kreiptis į specialistą (jei tiki chiromantija). Vis tik kai kurios esminius dalykus gali pasitikrinti ir pati. Iš kurios rankos burti? Dešiniarankiams tyrinėti derėtų dešinę ranką, o kairiarankiams – kairę. Vis tik ne visi chiromantai šios taisyklės laikosi. Neverta nerti į painią subtilumų ir detalių jūrą – siūlome žengti paprastesniu keliu.
Sužinok daugiau ...