Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2017 » Vasario » 17

Santuokos linija ant delno: vedybinio gyvenimo prognozė

Daugelis moterų trokšta sužinoti, kokia gi bus jų santuoka, kai jos ištekės. Chiromantai siūlo būsimo vedybinio gyvenimo prognozes žiūrėti ant savo delno. Žinoma, norint nustatyti smulkias detales, geriau kreiptis į specialistą (jei tiki chiromantija). Vis tik kai kurios esminius dalykus gali pasitikrinti ir pati. Iš kurios rankos burti? Dešiniarankiams tyrinėti derėtų dešinę ranką, o kairiarankiams – kairę. Vis tik ne visi chiromantai šios taisyklės laikosi. Neverta nerti į painią subtilumų ir detalių jūrą – siūlome žengti paprastesniu keliu.

Santuokos linija ant delno: vedybinio gyvenimo prognozė

Santuokos linija – kur jos ieškoti?

Ieškoti reikėtų horizontalių brūkšnelių, esančių išorinėje delno pusėje, tarp mažojo pirštelio pagrindo ir širdies linijos. Chiromantijoje nėra jokių užuominų apie štampą pase, todėl tiksliai pasakyti, kuri gi linija atspindi oficialią santuoką, o kuri – tiesiog tvirtus santykius, sudėtinga. Vis tik kuo linija ilgesnė, tuo labiau tikėtina, kad tai – būtent santuoka. Kaip nustatyti amžių, kada tau planuojama santuoka? Būtina atsižvelgti į merginos, kuri domisi šiuo klausimu, dabartinį amžių.
 
Santuokos linija ant delno: vedybinio gyvenimo prognozė
Jei ji jaunesnė ne 40 m., šis klausimas sprendžiamas štai kaip: atstumas nuo širdies linijos iki mažojo pirštelio pagrindo – tai 40 m., o vidurys, atitinkamai – 20 m. Amžius nustatomas įvertinant santuokos linijos vietą. Vadinasi, kuo arčiau širdies linijos yra tavo santuokos linija, tuo anksčiau ištekėsi ir atvirkščiai – jeigu santuokos linija yra arčiau mažojo pirštelio, ištekėsi vėliau. Jei moteris vyresnė nei 40 m., skaičiuojama atvirkščiai: šalia mažojo pirštelio – 40 m., o šalia širdies linijos – 80 m.

Kokių būna santuokos linijos rūšių?

Pagal linijos tipą galima daryti išvadas apie galimą santuoką. Į viršų užsirietusi linija – tikimybė, kad nebus oficialios santuokos. Linija staigiai šauna žemyn – tokios linijos savininkas gyvens ilgiau nei partneris. Linija išsišakoja į dvi, o vėliau ir vėl susijungia, suformuodama kilpą: toks variantas reiškia, kad pora skirsis, tačiau vėliau ir vėl bus kartu. Išsišakojanti linija reiškia, kad santykiai nutrūks arba įvyks skyrybos, kurių iniciatoriumi taps šio ženklo savininkas. Nuo linijos į apačią driekiasi atšaka, galimas kelių plonų linijų variantas – santuoką lydės ligos.

Ką daryti, jei santuokos linijos nėra arba jų kaip tik labai daug?

Toks variantas irgi galimas. Vis tik tai toli gražu nebūtinai reiškia, kad žmogus nesudarys santuokos arba kaip tik keis sutuoktinius kaip pirštines. Šiuolaikinėje chiromantijoje santuokos linijos traktuojamos nesiejant jų su oficialiomis sąjungomis. Juk iš esmės ši linija atspindi žmogaus galimybes realizuoti savo energiją su priešingos lyties atstovais. Kitaip tariant, arba žmogus jaučia stabilų potraukį, arba tai bus savotiški pliūpsniai skirtingais gyvenimo etapais. Daug linijų gali reikšti, kad žmogui būtinos ypatingos sąlygos, jis labai jautriai vertina jausmų demonstravimą ir retai atvirauja su priešinga lytimi dėl savo troškimų. Linijų nebuvimas reiškia, kad žmogus nesigėdija juntamo potraukio ir gali netikėtai atsiduoti, pasinerti į naujus įspūdžius.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.cosmopolitan.lt/laisvalaikis/santuokos-linija-ant-delno-kada-istekesi-ir-kiek-santuoku-tau-numato-likimas.d?id=73228556

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.07.2019 laikas 21:08 Receptai – Patiekalai Naminė „daktariška“ dešra. Kaip ją pasigaminti?
Virtą česnakinę dešrą pasigaminti labai paprasta ir tam nereikia specialių įrankių. Išsamesnę informacija apie dešros gamybą galite pamatyti toliau pateiktame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:26 Receptai – Patiekalai Kiaulienos karbonadas

Gaminame. Kiaulienos karbonadas. Kiaušinį išplakame. Kiaulieną pjaustome 1,5-2 cm storio gabaliukais, gerai išmušame, apibarstome druska, pipirais, pavilgome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame...

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai Ypatingai Skanus Omletas Prancūziškai

Ypatingas skanus negi profesionalūs virėjai kartais nesugeba pagaminti tinkamai šio patiekalo. Todėl reikia žinoti šio recepto smulkmenas ir paslaptis. Šiandien jūs sužinosite, kaip pagaminti švelnų ir skanų prancūzišką omletą ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau