Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Vasario » 22

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


22.02.2017, 20:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3916)

Gripo virusas egzistuoja visus metus, ir naujos jo rūšys atsiranda vasarą (ne gripo sezono metu). Tačiau gripo epidemija paprastai pasireiškia spalio - kovo mėnesiais (šiauriniame pusrutulyje). Yra keletas galimų priežasčių, kodėl gripo epidemijos pasireiškia kai vyrauja šaltas oras:

Sužinok daugiau ...
22.02.2017, 20:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5411)
Laboratoriniai tyrimai su vėžinėmis ląstelėmis rodo, kad linų sėmenys įtakoja įvairius antivėžinius ląstelinius mechanizmus. Tyrimai su gyvūnais rodo, kad linų sėmenų naudojimas sumažina vėžinių auglių augimą.
Sužinok daugiau ...
22.02.2017, 20:23
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4561)

Prostatos išvešėjimas/hiperplazija ir po to išsivystantis prostatos vėžys yra dažna vyresnio amžiaus vyrų problema. Ankstyvos stadijos prostatos vėžys dažnai yra negydomas, nes pagrindinis gydymo būdas yra prostatos pašalinimas bei radiacija. Abu metodai turi daug pašalinių efektų, tad gydytojai dažnai pradinių prostatos vėžio stadijų negydo, ir kas metais atlieka biopsiją patikrinti ar prostatos vėžys progresuoja.

Sužinok daugiau ...
22.02.2017, 19:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5061)
Ieškantiesiems šviežių vitaminų ir stiprybės, šaltuoju metų laiku reikia atkreipti dėmesį į spygliuočius. Juk išmintinga gamta viską sutvarkė taip, kad žiemą, kai labai sumažėja natūralių vitaminų ir mikroelementų šaltinių, spygliuose vitamino C būna dvigubai daugiau negu vasarą.
Sužinok daugiau ...