Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Vasario » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.02.2017, 22:03
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (4273)
Tymų protrūkiai nuo dažno kartojimo jau tapo kone mantra politikų lūpose. Vos tik politikams prabilus apie vakcinacijos situaciją Lietuvoje dažniausiai vienas pirmųjų sakinių būna šis: „Šiandien Lietuvoje turime tymų protrūkį“. Pateikiami šios ligos padažnėjimą liudijantys skaičiai ir būtinai pridedama, kad tymų protrūkiai kyla dėl nepaskiepytų vaikų, kuriuos tėvai nepagrįstai atsisako skiepyti.
Sužinok daugiau ...
26.02.2017, 21:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7415)
Vitaminas B12 yra sudėtingas vitaminas su unikaliu įsisavinimo mechanizmu ir eile neaktyvių analogų (molekulės, kurios atrodo panašios į B12, tačiau iš tikrųjų neturi aktyvių žmogui vitamino savybių) , kurie, galimai, sutrikdo vitamino veikimą. Įprastai vitamino B12 yra visuose gyvulinės kilmės produktuose (išskyrus medų). Nežiūrint į paplitusius gandus, patikimų augalinės kilmės šaltinių kuriuose būtų šio vitamino, nėra. Šis tvirtinimas teisingas tiek jūros dumbliams, tiek ekologiškai švariems produktams.
Sužinok daugiau ...
26.02.2017, 21:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4486)
Kurie tėvai nenori gera savo vaikams? Kaip tik dėl to patys buvome skiepijami nuo visokiausių ligų ir galvojame apie savo vaikų imunizaciją. Tačiau vis dažniau pasigirsta nuomonių, kad vakcinos tėra farmacininkų verslas – beje, labai pelningas – ir jos atneša daugiau žalos negu naudos. Vis daugiau tėvų ryžtasi atidėti skiepus vėlesniam laikui manydami, kad grėsmės užsikrėsti kokia nors liga iš vakcinuotos visuomenės beveik nėra.
Sužinok daugiau ...
26.02.2017, 20:48
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6657)
Šis gėrimas gaminamas iš arbatos, pieno ir prieskonių. Tai indiškas gėrimas, kuris naudojamas visame pasaulyje. Teisingai paruošiant šį gėrimą, jus galite pagerinti savo sveikatą. Šis gėrimas dažniausiai naudojamas alternatyvioje medicinoje, tai padeda sustiprinti imuninę sistemą, virškinimą, kovoja su uždegimais.
Sužinok daugiau ...
26.02.2017, 19:51
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6402)

Kaip greitai ir natūraliu būdu atsikratyti inkstų akmenų? Natūralus gydymas! Inkstai yra vieni iš svarbiausių žmogaus organų, kurie vaidina labai svarbų vaidmenį, todėl juos būtina apsaugoti, kad jie atliktų savo funkciją.

Sužinok daugiau ...
26.02.2017, 17:11
Mistika Peržiūrų (4661)

Niūrų 1943 metų spalio mėnesio rytą Filadelfijos karinės jūrų bazės saugomoje zonoje stovėjo minininkas „Eldridžas“, kurio borto numeris buvo „DE 173″. JAV KJL karinių jūrų tyrimų valdybos specialistai nusprendė laivą panaudoti slaptame eksperimente „Vaivorykštė“. Remiantis Alberto Einšteino sukurta vieningo lauko teorija, jie sukūrė tromagnetinę sistemą, kurios pagalba laivas galėjo pasidaryti nematomas.

Sužinok daugiau ...
26.02.2017, 16:33
NSO, Ateiviai Peržiūrų (4464)
Varginija - tai nedidelis miestelis Brazilijoje, kurio pats žymiausias pastatas yra didžiulio grybo formos vandentiekio bokštas. Tačiau būtent šio miestelio apylinkėse labai dažnai nutinka įvairios istorijos, susijusios su NSO ir ateiviais.
Sužinok daugiau ...
26.02.2017, 14:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6840)

Gydytojo Franko (Dr Frank Shallenberger) buvo atlikti tyrimai, jis bandė rasti vaistus ir būdą gydyti vėžines ląsteles, apriboti jų vystymąsi. Jis visada bandė rasti natūralias priemones, kurios būtų tinkamos sustabdyti vėžinių ląstelių medžiagų apykaitą. Jis aptiko, galimybę panaudoti resveratrolį, žaliąją arbatą, cinolį ir dar kitas priemones, efektyviai gydyti vėžines ląsteles. Neseniai jis aptiko vaisių, kuris gali efektyviai žudyti vėžines ląsteles. Šis vaisius yra labai populiarus Okinavoje, Japonija. Šis vaisius vadinamas kartusis melionas.

Sužinok daugiau ...
26.02.2017, 12:06
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4515)
Paprasti dalykai, kuriuos galite daryti kiekvieną rytą, gali užprogramuoti ne tik gerai dienai, bet ir laimingam gyvenimui, sako LSMU profesorius Alvydas Unikauskas. Gydytojas pristato dešimt rytinių ritualų, kurie aktyvins organizmą, padarys jus sveikesnius ir energingesnius.
Sužinok daugiau ...