Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Vasario » 26

Knyga farmacijos ir vakcinos žudikė - “Visa tiesa apie vakcinas”

Kurie tėvai nenori gera savo vaikams? Kaip tik dėl to patys buvome skiepijami nuo visokiausių ligų ir galvojame apie savo vaikų imunizaciją. Tačiau vis dažniau pasigirsta nuomonių, kad vakcinos tėra farmacininkų verslas – beje, labai pelningas – ir jos atneša daugiau žalos negu naudos. Vis daugiau tėvų ryžtasi atidėti skiepus vėlesniam laikui manydami, kad grėsmės užsikrėsti kokia nors liga iš vakcinuotos visuomenės beveik nėra. Medikai, priešingai, visi kaip vienas skatina skiepytis, nors daugiausia neskiepytų vaikų yra jų pačių. Ar jie papirkti vaistų gamintojų, kad reklamuotų jų produkciją? Ar patys tiki tuo, ką skelbia? Ar verta pasikliauti naujomis vakcinomis nuo gimdos kaklelio vėžio ir kiaulių gripo, ar tai tik dar viena gera viešųjų ryšių akcija? Ši knyga supažindina su kiekvienos vakcinos sudėtinėmis dalimis, šalutiniu poveikiu, atliktais tyrinėjimais, suteikia galimybę kiekvienam apsispręsti dėl skiepų rizikos ir galimos naudos.

Visa tiesa apie vakcinas

Taip pat sužinokite:

  • Ar tikrai MMR gali sukelti autizmą?
  • Kaip vaikų skiepuose atsirado gyvsidabrio, itin nuodingo metalo?
  • Kur veda vakcinų verslas?
  • Ar vaikų neskiepijančius tėvus galima kaltinti vaikų nepriežiūra?
  • Ar vakcinos sukelia imuninės sistemos sutrikimų?
  • Kaip vakcinos susijusios su astma ir egzema?
  • Kuo gali padėti vakcinacijos atidėjimas?
  • Kodėl vakcinos vaikus veikia nevienodai?

profilaktinių skiepijimų kalendorius

Richardas Halvorsenas du dešimtmečius dirbo Londono centre šeimos gydytoju. Tradicinį gydymą derino su akupunktūra ir kitais alternatyviosios medicinos metodais. Akupunktūrą studijavo Londone ir Kinijoje. Pradėjęs intensyviai domėtis vakcinacija, 2009 metais jis atsisakė bendrosios medicinos praktikos ir visą savo energiją nukreipė į vaikų imunizaciją bei akupunktūrą. Trijų dešimtmečių praktiką turintis gydytojas taip pat įkūrė City Acupuncture kliniką prie Brodgeito stuburo ir sąnarių klinikos Londono centre. Kaip medicinos ekspertas, R. Halvorsenas yra dažnai kviečiamas dalyvauti įvairiose televizijos laidose, cituojamas žiniasklaidos.

Praeities išmintis turėjo mus išmokyti, kaip neprotinga pradėti naudoti naują vakciną, nenustačius jos apsauginio potencialo ir poveikio žmogui. Tereikia kartą sėkmingai panaudoti vakciną, ir taps neapsakomai sunku sužinoti tikrąją jos vertę.
Richardas Halvorsenas

PDF knygą atsisiųskite čia: Richard Halvorsen – Visa tiesa apie vakcinas

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.sveikuoliai.lt/atsisiusk-nemokama-knyga-visa-tiesa-apie-vakcinas/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.01.2018 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Medaus ir kiaušinių kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymai, Medus, Migdolų arba persikų aliejus, Permalti avižiniai dribsniai.

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Greiti blynai skaniems pusryčiams

Pristatome jums greitų ir skanių pusryčių receptą. Blynai gaunasi labai apetitiški, o patinka ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai paprastai paruošiami, bet labai sotūs.

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 20:43 Receptai – Patiekalai Minkštos varškės spurgos

Senas labai skanių, minkštų varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau