Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Balandžio » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.04.2018, 19:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (145879)

Sveikatos patarimai. Būtinai perskaitykit! Rusijos mokslininkas profesorius Hristo Mermerski atrado revoliucinę priemonę, kuri išgydė tūkstančius vėžiu sergančių pacientų. Daugiau skaitykite: sveikatos patarimai, vėžio gydymas, liaudies receptas, citrina, medus, kviečiai, vėžys, receptas, gydymas, liaudies medicina.

Sužinok daugiau ...
24.04.2018, 15:14
Karo Paslaptys Peržiūrų (2473)

Karo paslaptys. „Tirpitz“ buvo vienas iš dviejų vokiečių „Bismarck“ klasės laivų Antrajame pasauliniame kare. Kaip ir ne vienas kitas didžiulis ginklas,„Tirpitz“ ir „Bismarck“ buvo sukurti įbauginti Vokietijos priešus. Tačiau savo galą „Tirpitz“ pasitiko ne mūšio lauke, o besislapstantį Norvegijos fjorduose. Tyrimas atskleidė, kad gamtoje šio įvykio pėdsakai išliko ir po 74 metų. Daugiau skaitykite: karo paslaptys, istorijos paslaptys, Tirpitz, laivas, medžiai, Bismarck, Kariniai laivai.

Sužinok daugiau ...
24.04.2018, 13:03
Futuristika Peržiūrų (1654)

Futuristika. Turbūt niekas taip gerai negali nuspėti kas bus ateityje, kaip Michio Kaku. Tai teorinės fizikos specialistas, futurologas, mokslo populiarintojas, naujausių ir pažangiausių mokslo technologijų tyrinėtojas. Štai keletas kitų Michio Kaku prognozių ateičiai įvairiomis temomis

Sužinok daugiau ...