Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Balandžio » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.04.2018, 21:07
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5543)
Sveikatos patarimai. Kepenys yra vienas iš gyvybiškai svarbių organų, organizme, kurie pašalina toksinus ir dalyvauja įvairiuose fermentiniuose procesuose, kad tinkamai funkcionuotu žmogaus organizmas. Daugiau skaitykite: Sveikatos patarimai, liaudies receptas, kepenų valymas, kepenys, skrandis, gastritas, mėta, pipirmėtė.
Sužinok daugiau ...
27.04.2018, 15:48
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3478)
Sveikatos patarimai. Žinoma daugelis žmonių žino, kokie yra sąnarių skausmai. Liaudies receptas, skirtas sąnarių gydymui yra neįprastai paprastas, be to, jis yra saugus. Daugiau skaitykite: vaistai nuo sąnarių, kolagenas, keliai, kaulai, sąnariai, kremzlės, želatina.
Sužinok daugiau ...
27.04.2018, 07:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (13258)

Sveikata ir sveikatos patarimai. Atkreipkite dėmesį, kaip šis pinigų medis reaguoja į aplinką – jei namuose kas nors serga, medžio lapeliai ima nykti arba geltonuoja. Gali atrodyti, kad šis augalas tikrai sugeria aplink esančią neigiamą energiją. Atsigavus žmogui, atgimsta ir pinigų medis. Daugiau skaitykite: #sveikatos_patarimai, #pinigai, #pinigų_medis, #medis, #augalas, #sveikata.

Sužinok daugiau ...
27.04.2018, 07:10
Burtai, Magija Peržiūrų (4327)

Prietaras. Seniai žinoma, kad tam skruostų paraudimas ar, pavyzdžiui, delno niežėjimas, susiję su tam tikrais įvykiais. Skruostai parausta tada, kai juntame gėdą, o dešinį delną niežti, sakoma, prie svarbų susitikimą. Daugiau skaitykite: prietarai, kaista ausys, ausis, magija, burtai.

Sužinok daugiau ...