Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Balandžio » 25

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


25.04.2018, 18:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7782)
Sveikatos patarimai. Moksliniuose tyrimuose buvo nustatyta, kad ši priemonė yra efektyvesnė ir mažiau toksiška priemonė, nei ibuprofenas, kuris kovoja su kelio skausmais, kurį sukelia osteoartritas. Daugiau skaitykite: sveikatos patarimai, vaistas nuo skausmo, ibuprofenas, skausmas, ciberžolė, gydymas, sąnariai, liaudies receptas, sveikata.
Sužinok daugiau ...
25.04.2018, 16:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5563)
Sveikatos patarimai. Nuo šiol norėtume galvoti apie perėjimą prie natūralių priemonių, šiandiena mes pateiksime dar vieną liaudies receptą, kuris jums labai tiks. Tai senas ir tradicinis receptas, kuris nuims gerklės skausmą per 4 valandas. Visada rekomenduojame, šią priemonę turėti namuose, ypač žiemos metu. Daugiau skaitykite: sveikatos patarimai, gerklės gydymas, tonzilitas, skausmas, gerklė, liaudies receptas, sveikata.
Sužinok daugiau ...
25.04.2018, 14:45
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12350)
Sveikatos patarimai. Norėdami paruošti šias sultys svorio netekimui ir išvalyti storą žarnyną per 7 dienas, jums reikės šių ingredientų... Daugiau skaitykite: alavijas, ananasai, apelsinų sultys, agurkas, žarnyno valymas, liaudies receptas, sveikata.
Sužinok daugiau ...
25.04.2018, 13:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2899)
Sveikatos patarimai. Lengvas ir paprastas! Niekas nenori patirti nepilno išsituštinimo. Tai gali sukelti skausmą skrandyje, diskomfortą ir pilvo pūtimą. Tačiau, atminkite, kad jūsų dieta turi poveikį jūsų žarnynui ir virškinimui. Daugiau skaitykite: sveikatos patarimai, detoksikacija, žarnyno valymas, mišinys, liaudies receptas.
Sužinok daugiau ...
25.04.2018, 12:44
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (7502)

Pranašystės. Garsus Renesanso pranašas Nostradamas 2018-uosius paskelbė pačiais prasčiausiais metais žmonijos istorijoje. Mus užklups ne tik galingos gamtos stichijos, bet ir ekonominė krizė bei prasidės Trečiasis pasaulinis karas, rašo express.co.uk. Daugiau skaitykite: Pranašystės, nostradamas, gyvenimas, pasaulinis karas, pranašas.

Sužinok daugiau ...