Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Balandžio » 29

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


29.04.2018, 21:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3235)
Informacija apie džiovintų vaisių naudą itin prieštaringa. Vieni sako, kad tai maistingas užkandis, kiti – kad tai tik dar vienas saldumynas, kuriame rasime daug pridėtinio cukraus. Kaip yra iš tiesų, ir kuriuos džiovintus vaisius verta įtraukti į savo pavasarinę, lengvą mitybą?
Sužinok daugiau ...
29.04.2018, 20:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (25500)
Sveikatos patarimai. Tai natūralus antibiotikas! Namų antibiotikas iš ciberžolės ir acto - skamba gundančiai! Jei dažnai sergate ar greitai pavargstate, atėjo laikas organizmui suteikti jėgų, tonizuojamo gėrimo. Savo rankomis galite pasigaminti vieną iš stipriausių antibiotikų, kurie padės išgydyti ir apsisaugoti nuo daugelio ligų. Daugiau skaitykite: antibiotikas, namų antibiotikas, ciberžolė, gydymas ciberžole, actas.
Sužinok daugiau ...
29.04.2018, 16:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4671)
Sveikatos patarimai. Inkstai yra vienas iš svarbiausių žmogaus organų. Jie atsakingi už toksinų pašalinimą iš kraujo. Todėl labai svarbu, kad jie būtų geros būklės. Priešingu atveju galime sulaukti rimtų pasekmių, kurios pavirs į košmarą. Daugiau skaitykite: sveikatos patarimai, inkstų valymas, svogūnas, inkstai, liaudies priemonė.
Sužinok daugiau ...
29.04.2018, 13:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5166)

Sveikatos patarimai. Šiuolaikinis mokslas ir medicina daugiausiai dėmesio skiria kraujotakos tyrimams, o limfos apykaita labiausiai domisi holistinė, natūralioji medicina. Limfinė sistema gali būti palyginama su vamzdynu. Kai vamzdyje yra riebalų, plaukų ir maisto likučių kamštis, atsiranda nemalonus kvapas ir vanduo nebegali laisvai nubėgti iš kriauklės į vamzdžius.

Sužinok daugiau ...