Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Balandžio » 11

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


11.04.2018, 20:36
Hipotezės Peržiūrų (2188)
Gamtos paslaptys. Paslaptingas objektas susideda iš kelių aukštumų. Ir dar ne viskas, jas kerta lygi skersinė liniją. Pasak tyrėjų, ji turi dirbtinę kilmę. Objektas panašus į milžinišką anteną ir, galbūt, yra naudojama bendraujant su ateiviais. #Antarktida, #paslaptingi_statiniai, #ateiviai
Sužinok daugiau ...
11.04.2018, 20:16
Kosmosas Peržiūrų (1951)
Kosmoso anomalija. Kažkas keisto vyksta žemės atmosferoje. Balandžio 9 dieną, TKS realiuoju laiku, fiksavo keistą ir net bauginantį reiškinį.
Sužinok daugiau ...
11.04.2018, 18:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7849)
Sveikos patarimai. Arbūzas yra natūralus diuretikas, dėl jame esančio didelio kiekio skysčio ir malonaus skonio. Tačiau daugelis žmonių išmeta arbūzo sėklas, naudoja tik pačia skaniausia arbūzo dalį, nežinodami, kad sėklos yra naudingos žmogaus sveikatai. Arbūzas, Sėklos, diuretikas, kirmėlė, žarnyno kirmėlės, lieknėjimas, prostatitas, aukštas kraujo spaudimas, inkstų ligos, inksų akmenys, diuretikas, arbūzo sėklų arbata.
Sužinok daugiau ...
11.04.2018, 14:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (14572)
Receptas svoriui mesti. Riebalų kaupimasis yra vienas iš pavojingiausių moterų priešų, kurios nori numesti svorį. Iš esmės, riebalus ant kojų ir pilvo labai sunku pašalinti, bet tai įmanoma. Naudodamiesi tinkamus metodus galima greitai ir lengvai juos pašalinti. Tačiau, yra receptas, kuris tai gali padaryti per trumpą laiką. #Žarnynas, #cinamonas, #citrina, #žarnyno_valymas, #valymas, #svorio_metimas, #receptas.
Sužinok daugiau ...
11.04.2018, 13:15
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5707)
Grožio patarimai. Raukšlės pati baisiausia turbūt problema pas moteris, nors ir bandoma spręsti šias problemas įvairiais kremais, jie ne visi padeda. Šiai namie pasigaminti priemonei jums daug nekainuos, o jei ir nusivilsite, per daug nepergyvensite.... bananas, botoksas, citrina, veido kaukė, medus, raukšlės, receptas, grožio patarimai
Sužinok daugiau ...
11.04.2018, 06:23
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2989)
Želatina naudinga ne tik gaminant įvairius patiekalus – ji gali būti vartojama norint pagerinti sveikatą visiškai natūraliu būdu, LRT TELEVIZIJOS laidoje pabrėžia Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorius Alvydas Unikauskas. Kaip teigia jis, želatina padeda stiprinat daugybę organizmo funkcijų – nuo virškinimo ir žarnyno veiklos iki kognityvinių gebėjimų.
Sužinok daugiau ...