Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Gegužės » 28

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


28.05.2018, 21:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8435)

Rezultatų ilgai laukti nereikės! Yra įvairūs kremai ir estetinės procedūros, kurios žada pagerinti odos būklę, bet jie ne visada yra veiksmingi. Be to, jie yra brangūs, gali sukelti alergiją ar veido deformaciją. Štai rekomenduojama namų kaukė, kuri padės pašalinti raukšles... grožio patarimai, oda, veido kaukė, raukšlės, receptas, natūralus veido kremas, natūrali veido kaukė.

Sužinok daugiau ...
28.05.2018, 19:45
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (24167)
Nuostabi priemonė! Įtrinkite šia nuostabia priemone: ir kelius, ir sąnarius, ir turimą radikulitą, bet kokias žaizdas ar mėlynes. Skausmas, mėlynės išnyks labai greitai. jodas, keliai, sąnariai, radikulitas, česnakai, receptas, sveikatos patarimai
Sužinok daugiau ...
28.05.2018, 17:51
NSO, Ateiviai Peržiūrų (1738)

Yra manoma, kad NSO bazės gali būti įkurtos Mėnulyje, jūrų ir vandenynų dugne, kur nežemiškieji objektai patikimai paslėpti nuo žmonių akių. Tačiau ufologai vis labiau įsitikina, kad ateiviai savo angarus įsirengia kai kuriuose ežeruose - ir tai nežiūrint į tai, kad žmonėms tokiose vietose žymiai lengviau pastebėti skraidančius aparatus. nso, ateiviai, ežeras, vanduo, ufologija, ateivių bazės

Sužinok daugiau ...
28.05.2018, 14:57
Religija Peržiūrų (1447)

Birželio mėnesį Lietuvoje viešėsiantis Tibeto dvasinis lyderis Dalai Lama XIV yra vienas žinomiausių ir populiariausių budizmo vienuolių, savo mintimis pakerėjęs milijonus pasaulio gyventojų. Patys budistai tiki, kad Dalai Lama XIV, kuris yra ilgiausiai gyvenantis Dalai Lama, atgimė, nes norėjo pasauliui ir toliau skleisti taiką, šviesą ir meilę. Ši trejybė lydi vieną didžiausių mūsų siekiamybių ir vertybių – laimę. Apie ją birželio 14 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje, paskaitoje „Laimės menas“, Lietuvos žmonėms pasakos pats Dalai Lama XIV.

Sužinok daugiau ...
28.05.2018, 08:04
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1240)

Prevencija – geriausias gražios šypsenos garantas. Šiais laikais yra daug grožio pagalbininkų, kaip antai, dantų balinimas, estetinis plombavimas, kita vertus, nepamirškime dantų ir tarpdančių valymo, taip pat tausokime dantis valgydami.

Sužinok daugiau ...