Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Gegužės » 13

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


13.05.2018, 21:10
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1856)
Moksliniai tyrimai. Profesoriaus tyrimai papildo kitus tyrimus, per kuriuos jau įrodyta, kad DHR, kurio esama omega-3 nesočiosiose riebalų rūgštyse, yra gyvybiškai reikalingas sveikai smegenų veiklai, be to, jos saugo taip pat nervų sistemą ir regą. Daugiau skaitykite apie tai: moksliniai tyrimai, medicinos naujienos, insultas, žuvų taukai, omega-3.
Sužinok daugiau ...
13.05.2018, 20:16
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1185)
Moksliniai tyrimai. Aptikta koncentracija viršija JAV aplinkosaugos agentūros nustatytus maisto nekenksmingumo rodmenis, tiesa, apskaičiavimai atlikti tyrinėjant, kaip metilo gyvsidabris veikia mažyli, kol jis dar yra motinos iščiose. Daugiau skaitykite apie tai: moksliniai tyrimai, medicinos naujienos, ryžių dribsniai, gyvsidabris, kūdikiai, maistas, metilo gyvsidabris.
Sužinok daugiau ...
13.05.2018, 19:27
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1378)

Moksliniai tyrimai. Arseno trioksidas jau daug metų taikomas retai pasitaikančiai kraujo vėžio formai gydyti, tačiau juo taip pat galima gydyti asmenis, kurie serga daugiaforme glioblastoma - sunkiausia ir labiausiai paplitusia smegenų naviko forma. Daugiau skaitykite apie tai: moksliniai tyrimai, medicinos naujienos, arsenas naikina vėžį, arsenas, vėžys.

Sužinok daugiau ...
13.05.2018, 18:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2839)
Sveikatos patarimai. Šios priemonės, taip pat turi stiprų gydomąjį poveikį ir kitiems organams. Daugiau skaitykite apie tai: kaip išvalyti kraują, kraujo valymas, blogas kraujas, kraujagyslės, kraujas, sveikatos patarimai, liaudiškas receptas
Sužinok daugiau ...
13.05.2018, 12:22
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1598)
Naujienos apie vaistus. Pensininkų skaičius, kurie geria kelių vaistų derinius, per pastaruosius 20 metų padidėjo 4 kartus. 1997 metais vos 12 proc. asmenų, vyresnių nei 65 metai, per dieną vartodavo po 5 medikamentus, bet pastaruoju metu šis skaičius išaugo iki 49 proc., - tokią išvadą padarė tyrėjai iš Didžiosios Britanijos Kembridžo visuotinės sveikatos instituto (Cambridge Institute of Public Health). Daugiau skaitykite apie tai: moksliniai tyrimai, medicinos naujienos, vaistai, medikamentai, vaistų vartojimas, amžius, naujienos apie vaistus.
Sužinok daugiau ...
13.05.2018, 09:54
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2124)

Naujienos apie vaistus. Benzodiazepinai galima nesunkiai kontroliuoti pacientų elgesį, ypač senjorų, kai jie pradeda nervintis ar nerimauti. Ligoninėse ligoniams dažnai duodama šių medikamentų, nors nuo nerimo bei nemigos pirmiausia reikėtų taikyti nemedikamentines priemones. Daugiau skaitykite apie tai: moksliniai tyrimai, medicinos naujienos, benzodiazepinai, vaistai, farmacija, mirties riziką, naujienos apie vaistus.

Sužinok daugiau ...