Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Gegužės » 31

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


31.05.2018, 21:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1130)
Atsigerti ir atgauti karštą dieną prarastą skysčių kiekį reikėtų tik tada, kai pradeda kamuoti troškulys. Iš tikrųjų troškulys nėra pirmasis ir vienintelis dehidratacijos požymis. Jeigu jus troškina, vadinasi, organizmo normaliam funkcionavimui jau labai trūksta skysčių. Sunerimti reikėtų pasireiškus kai kuriems ankstyviems dehidratacijos simptomams, kurie liudija sutrikusį vandens balansą. Tai gali būti: silpnumas; dingęs apetitas; paraudusi oda; deginimas skrandžio srityje; galvos skausmas; galvos svaigimas; džiūstanti burna; sausas kosulys; karščio netoleravimas; tamsus stipraus kvapo šlapimas.
Sužinok daugiau ...
31.05.2018, 20:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1876)

Ramunėlė – vaistingas augalas, žydintis gegužės – rugpjūčio mėnesiais. Jau nuo seno žinoma, kad jos žiedai gydo vidaus ir išorės ligas. Ji dar gali būti vadinama remule, marūna ar tiesiog vaistine ramunėle. vaistažolės, augalai, vaistai, liaudies medicina, gėlės, ramuneliu arbata, ramuneles, ramuneliu kompresas, ramuneliu ekstraktas, kada skinti ramuneles

Sužinok daugiau ...
31.05.2018, 19:51
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1578)
Neįtikėtinai naudinga! Didžioji dalis šiuo metu, vartoja nesveiką maistą. O tie kurie rūpinasi savo maisto kokybe, kartais taip pat patenka į tokias situacijas, kad tenka vartoti maistą toks koks yra... sunku šiais laikais maitintis sveiku ir natūraliu maistu. Daugiau sužinokite apie tai: greipfrutas, gydymas, rozmarinas, priemonė, toksinai, arbata, virškinimas.
Sužinok daugiau ...
31.05.2018, 08:07
Kosmosas Peržiūrų (2058)
Plutonas gali būti sudarytas iš milijardo į rutulį sulipusių kometų. Jo cheminė sudėtis rodo, kad tokia gali būti jo kilmė ir kaidaise jame galbūt netgi tyvuliavo skystas vandenynas.
Sužinok daugiau ...