Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Gegužės » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.05.2018, 20:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4684)
Sveikatos patarimai ir mityba. Patys žalingiausi vėžines ląsteles maitinantys produktai. Žalingos ir naudingos cheminės medžiagos. Žalingąsias priemones pakeiskite naudingosiomis... Daugiau skaitykite apie tai: mityba, sveikatos patarimai, vėžys, onkologija, produktai.
Sužinok daugiau ...
10.05.2018, 19:40
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2819)
Sveikatos patarimai ir mityba. Anksti pavasarį - švieži agurkai gana brangūs, tačiau jų jau nuo tada patariama vartoti kasdien, nes jie yra labai naudingi. Švieži agurkai iš organizmo padeda pašalinti toksines medžiagas ir gražina odą. Geriausiai agurkų užsiauginti patiems, tačiau, jei to neįmanoma padaryti, patariama susipažinti su naudingiausiomis šviežių agurkų savybėmis. Daugiau skaitykite apie tai: mityba, agurkai, agurkų nauda, vitaminai.
Sužinok daugiau ...
10.05.2018, 17:40
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2700)
Sveikatos patarimai. Verta atminti, kad vandentiekio vandenyje, kurio mes geriame, yra hormonų, chloro, antibiotikų ir įvairių metalų. Toks vanduo padidina pavojų susirgti įvairiomis ligomis ir susilpnina imuninę sistemą. Daugiau skaitykite apie tai: šarminis vanduo, citrina, imbieras, pH balansas, vanduo, sveikatos patarimai, onkologinės ligos.
Sužinok daugiau ...
10.05.2018, 16:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12294)
Onkologija ir profilaktika. Teigiama, jog nuo vėžinių ligų mirdavo dar neandertaliečiai. Vėžys - sena ir baisi liga. Pavojus susirgti onkologinėmis ligomis padidėja sulaukus 50-ties metų amžiaus. Pagyvenusiems žmonėms būtina reguliariai vartoti 10 onkologinių ląstelių dauginimąsi stabdančių produktų. Be to, šie produktai -puiki profilaktinė onkologinių ligų priemonė. Daugiau skaitykite apie tai: onkologinės ligos, profilaktika, vėžys, vėžio stabdymas, vėžinės ląstelės, sveikata, sveikatos patarimai
Sužinok daugiau ...
10.05.2018, 15:11
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2687)
Onkologija. Jei rūpinatės savo sveikata, privalote susipažinti su šiais požymiais. Dažniausiai ankstyvosios stadijos vėžio simptomų beveik niekas nejaučia. Dažniausiai vėžio simptomai pajuntami palyginti vėlyvoje šios ligos stadijoje, kai gydyti šią ligą sunku, o kartais ir neįmanoma. Onkologija, vėžys, vėžio požymiai, liga
Sužinok daugiau ...
10.05.2018, 07:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2816)
Mityba. Pirmosiomis pavasario savaitėmis pievose galima pastebėti akį rėžiančius geltonumus. Jose augančios kiaulpienės ne tik traukia žvilgsnius, bet gali būti ir puikus ingredientas naminei uogienei. Netikite? Išbandykite patys! Daugiau skaitykite apie tai: mityba, pienės, uogienė, citrinos sulys, kiaulpienės, receptai.
Sužinok daugiau ...