Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Gegužės » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.05.2018, 16:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4741)

Sveikatos patarimai. Daugelis žmonių patyrė kaulų skausmą. Daugelio atvejų skausmas gali būti toks stiprus, kad mes pasiliekame gulėti lovoje. Paprastai šie skausmai yra susiję su amžiumi, tačiau tiesa yra ta, kad kiekvienas gali susidurti su tuo. Daugiau skaitykite apie tai: sąnarių skausmas, skausmas, kaulai, sąnariai, sąnarių skausmo gydymas, receptas, priemonės

Sužinok daugiau ...
20.05.2018, 13:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (10846)
Grožio patarimai. Be abejo, kiekvieną dieną mūsų oda susiduria su tam tikromis sveikatos problemomis, kurios dažnai pasirodo estetinės, todėl dažniausiai naudojame tradicinius produktus, kurie žada pašalinti šias problemas. Daugiau skaitykite apie tai: grožio patarimai, oda, veido oda, petražolės, spuogai, receptas, priemonė.
Sužinok daugiau ...
20.05.2018, 10:47
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (21762)
Grožio patarimai. Kiekvieno žmogaus svajonė, kad jo oda atrodytų jaunesnė, šviesesnė kuo ilgiau. Bet lengva pasakyti, negu padaryti. Pastovus cheminių medžiagų ir aplinkos taršos poveikis mažina mūsų odos kokybę. Daugiau skaitykite apie tai: oda, kokoso aliejus, gydymas, veido gydymas, veidas, soda, receptas.
Sužinok daugiau ...
20.05.2018, 09:12
Mistinės Būtybės Peržiūrų (2566)
Gamtos paslaptys. Meksikietė savo socialiniuose tinkluose paskelbė gyvūno nuotraukas ir paprašė skaitytojų, kas, jų nuomonė, yra užfiksuota nuotraukose. Daugiau skaitykite apie tai: Gamtos paslaptys, mistinės būtybės, jūrų pabaisa, pabaisa, liekanos, gyvūnas, jūros gyvūno liekanos.
Sužinok daugiau ...