Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Gegužės » 12

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


12.05.2018, 21:40
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2404)
Moksliniai tyrimai. Per laboratorinius eksperimentus vaistai nuo peršalimo buvo bandomi su krūties vėžio ląstelėmis, ir tyrėjai nustatė beveik visišką nešiklių genų skaičiaus sumažėjimą. Daugiau skaitykite apie tai: moksliniai tyrimai, medicinos naujienos, vaistai, vežys, vaistai nuo vėžio
Sužinok daugiau ...
12.05.2018, 20:51
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2700)
Medicinos naujienos. Kai kuriais atvejais išvengti vėžio neįmanoma. Taip būna, jei ligą nulemia genetiniai defektai – iš kartos į kartą perduodamas polinkis arba sukelia ilgainiui pasireiškiantys genetiniai pakitimai. Vis dėlto moksliškai įrodyta, kad kai kurių mirtinų vėžio rūšių rizika gerokai padidėja, reguliariai įkvepiant tam tikrų medžiagų, vartojant specifinius maisto produktus ir net naudojant konkrečios rūšies plastiką.
Sužinok daugiau ...
12.05.2018, 16:06
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3079)

Grožio patarimai. Veidas - labiausia matoma kūno vieta. Todėl svarbu, kad turėtume nepriekaištingą veidą, be dėmių ir raukšlių, tai nelengva užduotis. Norėdami kovoti su šia problema, yra daug galimybių. Daugiau skaitykite apie tai: veido oda, raukšlės, receptas, priemonė, losjonas.

Sužinok daugiau ...
12.05.2018, 14:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5560)
Sveikatos patarimai. Rūgšties refliuksas atsiranda tada, kai vožtuvas, kuris turi kontroliuoti stemplės judėjimą, vadinamu apatiniu stemplės sfinkteriu, pasikeičia ir tinkamai neveikia. Daugiau skaitykite apie tai: refliuksas, rūgšties refliuksas, refliukso gydymas, receptai, refliukso simptomai, sveikatos patarimai.
Sužinok daugiau ...