Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Gegužės » 22

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


22.05.2018, 20:45
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1340)
Per daugelį amžių fitoterapija tai labai išpopuliarėdavo, tai būdavo draudžiama. Šiuolaikiniai fitoterapeutai gydymui naudoja daugiau kaip 500 vaistažolių. Tinkamai jas parinkus galima tikėtis pritrenkiančio poveikio. Deja, dažnai labiau pasitikime kaimyne arba drauge ir šitaip rizikuojame gerokai pakenkti sveikatai. Pamėginsime aptarti mitus, kuriais apipinta fitoterapija.
Sužinok daugiau ...
22.05.2018, 20:03
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2789)

Tarp daugelio mūsų dar gyvi prisiminimai apie savo gyvenimą vaistiniams augalams pažinti ir liaudies medicinos žinioms išsaugoti paskyrusią vaistininkę, gamtos mokslų daktarę Eugeniją Šimkūnaitę. Jos sukurti ir iki šių dienų išsaugoti gydomieji receptai - didelė vertybė ir turtas, kurį akylai saugo ir juo dalijasi šios garsios vaistininkės vardu pavadintas labdaros ir paramos fondas. Vilniuje, buvusiame E. Šimkūnaitės bute, įkurto muziejaus duris kiekvienam plačiai atveria šio fondo valdybos pirmininkė Birutė Karnickienė.

Sužinok daugiau ...
22.05.2018, 18:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (32849)
Šie receptai labai efektyvūs! Išsaugokite juos, jie bus jums naudingi! Šis lauro lapas - ne tik prieskonis, bet ir vaistas, naudojamas įvairioms ligoms gydyti. Neskubėkite važiuoti į vaistinę! Laurų lapų arbata greitai atsikratysite: bronchitas, aukštas spaudimas, didelis cukraus kiekis, galvos skausmas, diabetas, skrandis, kosulys, žarnynas, laurų lapai, valymas, svorio numetimas, receptas, lieknumas.
Sužinok daugiau ...
22.05.2018, 16:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (14139)
Sveikatos patarimai. Sunešioti keliai gali sukelti įvairių nepatogumų. Dažniausiai atsiranda skausmas ir uždegimas, sumažėja lankstumas. Todėl reiktų iš anksto juos gydyti. Jei tai padarysime, galime išvengti blogiausio. Daugiau skaitykite: skausmas, keliai, sąnariai, druska, kiaušiniai, sąnarių gydymas, receptas.
Sužinok daugiau ...
22.05.2018, 13:02
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1449)
Peržiūrėkite savo įpročius ir padarykite kelis sveikus pokyčius, pvz., daugiau gaminkite maistą namie, valgykite kartu su draugais ar šeimos nariais ir nepirkite produktų tik todėl, kad parduotuvėje jiems yra akcija.
Sužinok daugiau ...
22.05.2018, 11:15
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2737)

Kalbant apie astrologiją, kai kurie žmonės gimsta dviejų Zodiako ženklų sandūroje ir pasižymi ne vienam, bet dviem Zodiako ženklams būdingomis savybėmis. Daugiau skaitykite: charakteris, zodiako ženklai, ženklai.

Sužinok daugiau ...
22.05.2018, 08:41
Kosmosas Peržiūrų (1838)

NASA, privati JAV astronautikos bendrovė „SpaceX“ ir lėktuvų gamintoja „Boeing“ laiko Mėnulį ir Marsą patraukliomis astronautų tyrinėjimams planetomis, o gal net tinkamomis nuolatiniam gyvenimui vietomis kosmose. Daugiau skaitykite: astronautas, biologija, DNR, dvyniai, genetika, kosmosas, miegas, raumenys, sveikata, vėžys.

Sužinok daugiau ...
22.05.2018, 07:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6742)
Sulieknėti trokšta kiekvienas iš mūsų. Vis dėlto yra žmonių, kuriems lieknėti, laikantis rimto režimo, per sunku. Todėl norintiems lieknėti tingiai ir pasiekti trokštamą svorį, siūlome kitą būdą. Daugiau skaitykite: sveikatos patarimai, svoris, lieknėjimas, kilogramai, receptas nuo svorio, mityba, sveikata.
Sužinok daugiau ...