Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Birželio » 06

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


06.06.2019, 20:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1232)
Akademikas Amosovas rekomendavo pooperaciniams pacientams stiprinantį mišinį, kad organizmas greičiau atsigautu. Jis taip pat naudingas sveikiems žmonėms.
Sužinok daugiau ...
06.06.2019, 19:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (945)
Citrinų sultyse yra flavonoidų. Juose yra antioksidantų ir turi priešvėžinių savybių. Jos apsaugo nuo diabeto, aukšto kraujo spaudimo, karščiavimo, vidurių užkietėjimo, ne virškinimo ir daug kitų problemų, gerina odą, plaukus ir dantis. Amerikos urologijos asociacijos studijose pabrėžiama, kad limonadas ar citrinų sultys pašalina inkstų akmenis ir sudarydamos šlapimo citratą, kuris neleidžia susidaryti kristalams.
Sužinok daugiau ...
06.06.2019, 18:15
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (1622)

Ufologai tvirtina, kad MJ-12 (“Majestic 12”) grupė iš viso kuruoja apie 20 labai įslaptintų, taip vadinamų juodų projektų. Vienas projektas (pvz., “Vandenis”) renka mokslinę-techninę informaciją apie skraidančias lėkštes ir kitą ateivių įrangą. Kito projekto (“Zona 51”) veikla nukreipta sukurti žmogaus ir ateivio hibridą. teigiama, kad praėjusio amžiaus 6-ame dešimtmetyje egzistavo projektas, kurio pagrindinis uždavinys buvo išmokti valdyti “trofėjinius” NSO. Šis projektas buvo pavadintas “Sniegena” ir, yra teigiama, baigėsi sėkmingai. Visų šitų teiginių fone Serpo projektas atrodo visiškai fantastiškas.

Sužinok daugiau ...
06.06.2019, 16:38
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (1188)

Pasaulyje turbūt nėra nieko pastovesnio už mirtį. Žinoma, tai vis tiek netrukdo mums įsivaizduoti gyvenimą, kuriame mirtis būtų tik laikinas dalykas. Tačiau ar tai įmanoma?

Sužinok daugiau ...
06.06.2019, 12:19
Mistinės Būtybės Peržiūrų (3036)
Jeigu namuose apsigyveno bildukas, jūs tikrai apie tai sužinosite. Jis mėgsta aplinkinių dėmesį ir pokštus. Skaitytojos Benjaminos namuose šis išdykėlis gyvena keliolika metų. Mėgstamiausia jo veikla – slėpti kvepalus, papuošalus ir kitus aksesuarus. „Dingo aukso grandinėlė. Visus namus apieškojau, tačiau papuošalo neradau. Susitaikiau su mintimi, kad pamečiau. Tačiau po kelių mėnesių ją radau įsipainiojusią į šukas, su kuriomis plaukus šukuoju kasdien“, – juokdamasi pasakoja garbaus amžiaus moteris.
Sužinok daugiau ...