Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Birželio » 25

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


25.06.2019, 22:02
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1613)
Jūs galite atsikratyti pilvo skausmo naudodami namuose esančius ingredientus. Tai veikia greitai ir efektyviai! Šie du augalai pasižymi raminančiomis ir priešuždegiminėmis savybėmis, todėl jie idealiai tinka malšinti skausmą, taip pat kovai su skrandžio diskomfortu.
Sužinok daugiau ...
25.06.2019, 20:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2087)
Šeivamedis turi daug mineralinių medžiagų, tokių, kaip geležis, kalis, fosforas ir varis, taip pat vitaminai, tokių, kaip vitaminas A, vitaminas B, vitaminas C, baltymai, ląstelienos, todėl jo gydomosios savybės yra neabejotinos. Žemiau yra išvardintos 7 priežastys, kodėl kiekvieną dieną derėtų vartoti po vieną valgomą šaukštą šeivamedžio sirupo.
Sužinok daugiau ...
25.06.2019, 13:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1132)
Sąnarių skausmas gali atsirasti dėl neseniai patirtų sporto traumų arba dažniausiai jis gali būti susijęs su artritu. Jei kenčiate nuo kaulų ar sąnarių skausmo, iš asmeninės patirties žinote, kad tai vargina ir erzina kasdieniame gyvenime. Nors nėra įrodyta, kad tiksli dieta gali išgydyti šį negalavimą, tačiau tyrimai parodė, kad tam tikri maisto produktai ir prieskoniai gali padėti kaip natūralūs vaistai.
Sužinok daugiau ...
25.06.2019, 10:08
Kosmosas Peržiūrų (845)
Nors, kaip sakoma, tiesa slypi kažkur anapus, technologiškai pažangių ateivių kol kas niekur nematyti. Nežemiško intelekto paieškos projekto (angl. „Search for Extra-Terrestrial Intelligence“, SETI) mokslininkų išsamiausio iki šiol atlikto tyrimo, kurio metu buvo ieškoma protingų nežemiškos kilmės būtybių 1 327 artimiausiose žvaigždėse, rezultatai buvo bevaisiai, praneša „Live Science“.
Sužinok daugiau ...
25.06.2019, 08:48
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2253)
Dažnas iš mūsų neįsivaizduojame ryto be puodelio kavos. Tačiau paskutinės mados tendencijos mitybos srityje bando mūsų rytinį kavos puodelį paversti pusryčiais. Ši kava yra itin paplitusi tarp ketogeninės mitybos atstovų, kurių mityba susideda iš gausaus kiekio riebalų ir itin mažo angliavandenių kiekio. Tačiau vis dažniau pastebiu, kad ši kava pradeda užkariauti vis daugiau žmonių.
Sužinok daugiau ...
25.06.2019, 07:28
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2260)
Reumatoidinis artritas – tai lėtinė autoimuninė liga, dėl kurios sąnariuose nuolat vyksta uždegiminiai procesai. Sąnariai tinsta, tampa nelankstūs, jautrūs. Moteris reumatoidinis artritas kamuoja 3-5 kartus dažniau nei vyrus. Ši liga yra gana dažna - kamuoja vieną iš šimto gyventojų. Dabar mokslininkai aiškinasi, kas sukelia reumatoidinio artrito skausmą.
Sužinok daugiau ...