Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Birželio » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.06.2019, 19:31
Mistika Peržiūrų (1434)
1897-ais metais Anglijoje buvo išleistas Herberto Velso fantastinis romanas “nematomas žmogus”. Knygoje pasakojama apie mokslininką, kuris savo sukonstruoto aparato dėka sugebėjo žmogaus kūnui suteikti visišką permatomumą.
Sužinok daugiau ...
03.06.2019, 14:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2465)
Ciberžolės nauda neabejotina. Šį ryškiai geltoną prieskonį turbūt esate matę indiškuose patiekaluose (kariai ir „Tikka masala“ vištiena). Ciberžolė, kuri yra Pietryčių Azijos virtuvės bei kinų ir Ajurvedos medicinos skiriamasis ženklas, jau daugelį šimtmečių, taip pat yra kylanti žvaigždė sveikatingumo pasaulyje. Jos mėgėjai sako, kad jis padeda nuo visko – malšina skausmą, mažina svorį ir gerina imunitetą bei nuotaiką.
Sužinok daugiau ...
03.06.2019, 14:24
Medicinos Naujienos Peržiūrų (908)
Jau kurį laiką žinome, kad I tipo diabetu susergama dėl to, kad organizmo imuninė sistema sukyla prieš insuliną gaminančias kasos ląsteles. Tačiau iki šiol niekas nesugebėjo tinkamai paaiškinti, dėl ko mūsų kūnuose įvyksta tokia išdavystė. O visai neseniai atrastos „hibridinės“ baltosios kraujo ląstelės gali būti kaip tik tai, ko reikia norint paaiškinti ir diabeto, ir kitų autoimuninių ligų kilmės priežastį.
Sužinok daugiau ...
03.06.2019, 08:47
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1497)

Gerkite arbatą su šia vaistažole, ir jūs apsisaugosite nuo vėžio! Pienių arbata tikrai gali suardyti vėžines ląsteles per 48 valandas ir apsaugoti sveikąsias ląsteles. Ši vaistažolė turi daugybę gydomųjų savybių. Be to, arbata ruošiama labai paprastai. Mūsų protėviai naudojo šią vaistažolę gydyti daugybei ligų, bet šiandien svarbiausia pienės šaknies naudojimo sritis – kova su vėžiu.

Sužinok daugiau ...
03.06.2019, 08:33
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (1313)
Istorijos vadovėliuose daugiausia pasakojama apie Senovės Egiptą, Romą, Graikiją, Kiniją bei actekų ir majų civilizacijas. Verta prisiminti ir daugiau senovėje egzistavusių ryškių ir įdomių kultūrų, apie kurias galbūt iki šiol dar neteko girdėti. Apie jas išlikę mažai duomenų, tačiau tai tik dar labiau intriguoja.
Sužinok daugiau ...