Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Birželio » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.06.2019, 17:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1063)

Sunki įtampa ir skausmas tarp pečių – baisūs, bet, deja – tai įprastas šiuolaikinio žmogaus pojūtis. Sumažinti galvos, kaklo skausmą ir tarp pečių diskomfortą galima teniso kamuoliuku ir lygia siena.

Sužinok daugiau ...
16.06.2019, 16:35
Mokslo Afiša Peržiūrų (2384)

Daugelį metų mokslininkai vis bando pasiekti Žemės gelmes, panašiai, kaip tai padarė Žiulio Verno herojai. Tiesa, tyrinėtojai tikisi ten atrasti ne požeminę jūrą ar priešistorinius dinozaurus, o nori suprasti, kokia yra tikroji mūsų planetos sandara. Vieną tokį tyrimą suplanavo Southemptono okeanografijos centro mokslininkai. Jie nori atlikti 20-ies km gylio gręžinį ir pasiekti mantiją (Žemės dalis, esanti tarp plutos ir branduolio).

Sužinok daugiau ...
16.06.2019, 16:19
Mistika Peržiūrų (1284)

Veidrodžiams priskiriama daugybė mistinių savybių. Teigiama, kad juose galima pamatyti praeitį ir ateitį, jie sugeria žmonių ir negyvų objektų energiją ir patys veidrodžiai – tai „langai“ į anapusinę realybę. Dėl šių prietarų atsirado paprotys uždengti veidrodžius namuose, kur yra numirėlis. Taip pat teigiama, kad sudužus veidrodžiui reikia laukti bėdos. Visa tai mistika. Bet ar taip jau viskas yra tiesa? Pasirodo, jau seniai vykdomi moksliniai eksperimentai apie veidrodžių magiją.

Sužinok daugiau ...
16.06.2019, 09:55
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1817)
Ši mažai ištirtas procesas, vykstantis mūsų organizmuose, pastaruoju metu atsidūrė dėmesio centre. Į autofagiją dedamos didelės viltys – laikoma, jog ji aktyviai padeda numesti svorį, tapti sveikesniems ir prailgina gyvenimo trukmę.
Sužinok daugiau ...