Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Sausio » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.01.2020, 22:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3089)

Dar prieš šimtus metų žmonės žinojo ir vertino naudingąsias ciberžolės (kurkumos) savybes. Šis veiksmingas augalas gali pagerinti sveikatą įvairiausiais būdais. Ciberžolės sudėtyje yra gausu naudingųjų medžiagų, didesnis ar mažesnis kiekis vitaminų E, K ir B3 (niacino), folio rūgšties, kalcio, fosforo, cinko ir vario.

Sužinok daugiau ...
10.01.2020, 22:16
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (992)
Nors, dabar drabužių lyginimo lentos yra patobulintos, kurios išlaiko aukšta temperatūra, galima lyginti iškarto dvi drabužio puses, tačiau jos brangiai kainuoja. Tačiau, nedaugelis žino, kad galima pabandyti, pasigaminti tokią lentą neįdedant daug pastangų ir pinigų. Jums tik tereikia turėti truputi noro, laiko ir virtuvėje esančios folijos.
Sužinok daugiau ...
10.01.2020, 19:21
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (3564)

Andrejus Čikatila – neabejotinai garsiausias Sovietų Sąjungos laikų serijinis žudikas. Oficialiai įrodyta, kad jis įvykdė 43 žmogžudystes, tačiau aukų galėjo būti ir daugiau. Maniakas medžiojo vaikus ir paauglius, kuriuos įsiviliodavo į savo slaptavietę ir vėliau žiauriai nužudydavo. Milicija ilgai negalėjo jo suimti tiek dėl savo pačių darbo aplaidumo, tiek ir dėl išskirtinių žudiko savybių nuolat keisti savo braižą.

Sužinok daugiau ...
10.01.2020, 17:22
Kosmosas Peržiūrų (867)
Pernai paleisti pirmieji 60 SpaceX kosminio interneto Starlink palydovų sukėlė nemenką nerimą astronomams. Saulės šviesos atspindžiai nuo palydovų korpusų padarė juos ryškiai matomus netgi plika akimi, ką jau kalbėti apie teleskopus. Kiek vėliau palydovai pakilo į aukštesnę orbitą maždaug 550 km virš planetos paviršiaus, bet net ir tada jie išliko įžiūrimi.
Sužinok daugiau ...