Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Sausio » 30

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


30.01.2020, 22:00
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2496)
Diagnozė „vėžys“ - smūgis, kurio sukeltas stresas priverčia ieškoti bet kokių, kad ir mažai veiksmingumu įtikimų pagalbos būdų. Nenuostabu, kad ne vieno lietuvaičio akys nukrypo į Latviją, kur prieš šešerius metus oficialiai užregistruota vakcina nuo kai kurių formų onkologinių navikų. Tačiau Lietuvos specialistai apie šį vaistą bemaž nežino ir įsitikinti jo veiksmingumu bei taikyti praktikoje kol kas neketina.
Sužinok daugiau ...
30.01.2020, 21:12
Medicinos Naujienos Peržiūrų (813)
Pasaulinio garso osteopatas, New York Times bestselerių autorius Josephas Mercola pripažįsta, kad peršalimo ligos-vienos dažniausių ligų, kokiomis serga žmonės. Apskaičiuota, kad Amerikoje kiekvienas suaugusysis kasmet serga peršalimo ligomis vidutiniškai 2-4 kartus, o vaikai - net iki 12 kartų, ir, palyginti su kitomis ligomis, kaip tik dėl peršalimo žmonės daugiausia praleidžia darbą ir mokyklą. Tai taip pat būna pagrindinė priežastis, kodėl einama pas šeimos gydytoją.
Sužinok daugiau ...
30.01.2020, 20:33
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1103)

Antibiotikai didina storosios žarnos (kolorekta-linio) vėžio riziką. Maždaug 72 proc. asmenų, kuriems diagnozuotas žarnyno vėžys, per pastaruosius 10 metų iki šios diagnozės vartojo antibiotikų, - taip rodo naujas tyrimas.

Sužinok daugiau ...
30.01.2020, 20:24
Medicinos Naujienos Peržiūrų (807)
Chemoterapija ir radioterapija - du standartiniai metodai, kurie taikomi norint sulėtinti piktybinio storosios žarnos naviko augimą, bet tokį pat poveikį gali daryti ir didelio intensyvumo fizinė veikla, - taip rodo naujo tyrimo rezultatai.
Sužinok daugiau ...
30.01.2020, 20:11
Medicinos Naujienos Peržiūrų (796)
Tyrėjai priėjo prie išvados, kad medžiaga, kurios turi vynuogės, blokuoja streso signalus smegenyse ir galėtų padėti nuo neurologinių problemų, pvz., depresijos ir nerimo. Resveratrolio esama vynuogių žievelėse ir sėklose, bet jo yra ir kitose uogose, todėl, valgant taip pat šių kitų uogų, būtų galima pasiekti tą patį rezultatą.
Sužinok daugiau ...
29.01.2020, 23:16
Pasąmonės Galios Peržiūrų (1206)

Tai – visame pasaulyje garsus Rorschacho rašalo dėmių testas. Ši metodika leidžia labai tiksliai apibrėžti žmogaus psichologines savybes. Pažvelkite į 10 pateiktų dėmių ir pasirinkite tą, kuri artimiausia jūsų pasaulio pajautimui. Nereikia skubėti, atsipalaiduokite ir apgalvotai bet ramiai priimkite sprendimą. Jeigu nepavyko išsirinkti vieno paveikslėlio, jus traukia keletas, perskaitykite jų visų aprašymus.

Sužinok daugiau ...