Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Paslaptys Suaugusiems » 2017 » Rugpjūčio » 15

5 ženklai, kad vyras – mergišius

Mergišiai moka taip apsukti aplink pirštą, kad merginos ir moterys pradeda galvoti, kad yra nuostabiausios pasaulyje ir jų jausmai yra iš tiesų tikri. Todėl geriausia tokį vyrą kuo greičiau atpažinti ir jo vengti. Tokie stipriosios lyties atstovai yra labai žavūs ir dailūs, tačiau svarbu neapsirinkti: puikūs vyrai nebūtinai būna lovelasai!

vyrai nebūtinai būna lovelasai 5 ženklai, kad vyras – mergišius:

  • Jis jus nepastebimai sužavėjo. Paprastai mes suprantame, kokie vyro žodžiai ir veiksmai priverčia širdį krūtinėje plakti greičiau. Tačiau patyrę vaikinai moka sužavėti dailiosios lyties atstoves nematomais ginklais ir priemonėmis. Geriausi iš mergišių sugeba apsukti galvas šimtams moterų ir merginų. Jeigu atsiranda jausmas, kad vyras jums apsuko galvą, susimąstykite, ar jis kartais nėra profesionalas šioje srityje.
  • Jis yra prieš bendras nuotraukas socialiniuose tinkluose. Galbūt jis pats nėra užsiregistravęs jokiuose socialiniuose tinkluose, tačiau net ir tada jis neturėtų drausti afišuoti jūsų romaną. Jeigu jis neleidžia, tai greičiausiai dėlto, kad žino, kad tai įžeistų kitas merginas, jo gerbėjas, o po to jas reikėtų guosti, raminti. Galbūt jis dėlto net turėtų nemalonumų. Geriau išlikti paslaptingu vienišiumi.
  • Jo draugai vengia per daug suartėti. Kodėl kiekvieną kartą reikia prisiminti naują merginą ir jos vardą, jeigu jis vis tiek jas keičia kas savaitę. Net jei jis supažindino jus su savo draugais (o mergišiai mėgsta girtis suviliotomis moterimis kaip trofėjais), draugų šaltumas ir atsiskyrimas nuo jūsų yra įspėjamieji ženklai būti budrioms.
  • Dauguma jūsų pasimatymų vyksta lovoje. Romantinis santykių laikotarpis yra nuostabus, bet kas be sekso dar jungia jus? Ar dažnai einate į kiną, restoraną, tiesiog pasivaikščioti? Lovelasams visų šių dalykų santykiuose nereikia, nebent pradžioje, kai jie bando jus įsitempti į lovą. Be to, kaip greitai jam pavyksta su jumis permiegoti, taip pat parodo jo „kazanoviškumą“.
  • Nuolatiniai su susirašinėjimai su kitais žmonėmis. Jis yra aktyvus socialinių tinklų lankytojas, dažnai susirašinėja, bet nesako su kuo. Gali būti, kad jam taip pat dažnai kažkas skambina telefonu. Kai vyras įpratęs turėti daug moterų, jam sunku sukoncentruoti dėmesį tik į vieną dailiosios lyties atstovę. Vienu metu reikia skirti dėmesį kelioms moterims, todėl nesunku pastebėti, kad kažkas čia ne taip.

5 ženklai, kad vyras – mergišius

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.07.2019 laikas 07:08 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis
Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis. Svogūną pjaustome labai smulkiai, morką tarkuojame smulkia tarka. Šviežias petražoles arba krapus taip pat smulkiname. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.07.2019 laikas 07:09 Receptai – Patiekalai Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!...

Skaityti daugiau

21.09.2019 laikas 14:39 Receptai – Patiekalai Pieniškos dešrelės bulvių tešloje

Tai nuostabi vakarienė, svečiams atradimas, jei jie netikėtai užsuks pas jus. Galimas dalykas, jums šis patiekalas bus antras iš mėgstamiausių patiekalų, po kiaušinienės. Žinoma, čia tik idėja, galite į bulves įdėti įvairius pr...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau