Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai

Aiškiaregiai | Pranašai:


30.08.2015, 13:55
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (3001)
Kažkada burtininkai ir raganos buvo deginami ant laužo, o dabar jie sėdi jaukiuose biuruose ir priiminėja klientus. Nežiūrint į tai, žmones, tikinčius burtais, iki šiol daugelis mokslininkų laiko labai atsilikusiais ar net dvasiškai sergančiais....
Sužinok daugiau ...
13.08.2015, 15:47
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (4005)

Mišelis de Nostradamas (Michel de Nostredame) gimė 1503 m. gruodžio 14 d. (arba gruodžio 21 d.) nedideliame Provanso Sen-Remi miestelyje žydų, 15 a. atverstų į krikščionybę, 9 vaikų šeimoje. Jo tėvas, Žomas de Nostradamas, buvo notaras, o motinos vardas buvo Renė de Sen-Remi. Pagal sūnaus Sezaro perpasakotą šeimos legendą („Provanso kronikoje“) jų protėvių tarnavo gydytojais Renė Gerojo ir Kalabrijos hercogo rūmuose.

Sužinok daugiau ...
13.08.2015, 15:41
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (4535)

Rasputinas visai nedviprasmiškai kalbėjo apie savo mirtį. Jis spėjo esant dvi galimybes: a) jį užmuš „paprasti banditai, kilę iš valstiečių“; b) nužudys dvariškiai. Pirmuoju atveju caras gali nesibaiminti dėl imperijos ateities, sosto, savo vaikų ir palikuonių, kurie viešpataus „šimtą metų ir daugiau“. Antru atveju pasekmės bus baisios: dvariškiams teks sprukti iš Rusijos, o krauju suteptas rantas jiems teks plauti ketvirtį amžiaus. O jei Rasputino nužudyme dalyvaus caro giminė, tai po poros metų neliks nei caro vaikų, nei giminaičių. Ir kaip žinome, nutiko antrasis variantas, kai užpuolimą surengė monarchistai-dvariškiai ir netgi caro giminaičiai. O per vėlesnius pora metų ir kelis mėnesius caras su šeima patyrė kankinių dalią.

Sužinok daugiau ...
13.08.2015, 15:31
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (2963)

Vienu ryškiausių 19 a. pab.-20 a. pr. chiromantu ir aiškiaregiu laikytas Viljamas Džonas Vorneris, įsimintas Keiro vardu, kad yra „chiromantijos“ trumpinys. Jį išgarsino ir praturtino jo garsūs klientai – rašytojai, politikai ir karališkieji asmenys. Šis aiškiaregys „Titaniko“ statytojui išpranašavo, kad tasai nuskęs pirmojo savo reiso metu.

Sužinok daugiau ...
23.05.2015, 20:52
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (4824)

Herbertas Džordžas Velsas visiems žinomas kaip fantastas. Tačiau mokslo fantastiniuose romanuose ir apsakymuose galima surasti gana tikslių ateities mokslo ir technikos numatymų. Marsiečių „šviesos spindulys“ ių „Pasaulių karo“ – tai lazeris. Skrydis į Mėnulį irgi įvyko, nors ir ne tuo būdu, kuris aprašytas „Pirmieji žmonės Mėnulyje“. Mažai žinomame romane „Išvaduotas pasaulis“ (1914) numatomas atomo suskaidymas bei atominė bomba. Viename jo apsakymų kalbama apie televizijos perdavimą iš Marso – ir tai visai neseniai atliko kosminiai zondai (Kosminė opera ir Marsas).

Sužinok daugiau ...
17.04.2015, 21:20
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (7090)

Yra ne tiek jau daug žmonių, niekada negirdėjusių apie didžiąją bulgarų aiškiaregę Vangą. Jos gyvenimas buvo toks pat nuostabus ir paslaptingas, kaip ir jos pranašystės ar gydomosios galios. Tiesą sakant, ši akla moteris praktiškai visą gyvenimą nugyveno per plauką nuo tikro stebuklo. Vangelija išvertus iš graikų kalbos reiškia nešančiąją gerą žinią. Sklando legendos, kad pats Vangos veidas skleidė keistą švytėjimą.

Sužinok daugiau ...
12.04.2015, 17:24
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (7339)
Mišelis de Nostradamas (Michel de Nostredame) gimė 1503 m. gruodžio 14 d. (arba gruodžio 21 d.) nedideliame Provanso Sen-Remi miestelyje žydų, 15 a. atverstų į krikščionybę, 9 vaikų šeimoje. Jo tėvas, Žomas de Nostradamas, buvo notaras, o motinos vardas buvo Renė de Sen-Remi.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 8 9 10