Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Kosmosas » 2015 » Lapkričio » 14

Į Indijos vandenyną nukritęs NSO kodu WT1190F parskriejo iš Mėnulio

Vakar 8 val. 25 min. Lietuvos laiku, nežinomas kosminis objektas, iki 3 metrų dydžio nukrito į Indijos vandenyną, netoli Šri Lankos pakrantės. Pasak, Europos kosminės agentūros (EKA) darbuotojų, NSO, kodiniu pavadinimu WT1190F, skrido iš Mėnulio pusės.

Primename, kad ankščiau, šį mėnesį, astronomai prognozavo žemės susidūrimą su kosminėmis šiukšlėmis (asteroidai), kurie turėjo nukristi vandenyne, šalia Šri Lankos. Mokslininkų prognozės išsipildė neįtikėtinai tiksliai, tačiau gauto vaizdo įrašo peržiūroje, teko suabejoti.

Astronomai sugebėjo numatyti tik apytikslį kūno dydį ir tai, kad jis greičiausiai tuščiaviduris. Mokslininkai mano, kad objektas buvo pagamintas žmogaus. Anot Harvardo – Smitsono astrofiziko  Jonathano McDowello, WT1190F gali būti senos Mėnulio kosminių misijų raketos dalis.

Pasak, astronomų, NSO pasižymi tokiomis savybėmis, kurios netinkamos asteroidams. Paprastos kosminės šiukšlės negali įveikti tokį didelį atstumą. Mokslininkų versija, atskridęs iš Mėnulio pusės objektas WT1190F, gali būti tiesiog viena iš raketų, kurios buvo paleistos į kosmosą prieš daugelį metų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.09.2019 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Apverstas karamelinis obuolių pyragas
Kepamus obuolius ištraukite iš orkaitės, apibarstykite cinamonu ir ant viršaus supilkite tešlą. Pyragą dėkite atgal į orkaitę ir kepkite 25 – 30 minučių, kol gražiai apskrus.

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 14:02 Receptai – Patiekalai Arbata skatinanti prakaitavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: liepos žiedai, avietės vaisiai

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Šviežios bulvės kepimo popieriuje. Kažkas naujo tavo virtuvėje!
Skanus šviežių bulvių patiekalas. Jis labai paprastas ir labai skanus. Aš savaite valgau tokias bulves ir dar neatsibodo. Kvapnios bulvės su apskrudusia odele ir minkštu vidumi. Labai skanu!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
01.05.2024 laikas 18:57 Oficialiu tyrimu patvirtinta, kad vitaminas D padeda kovoti su visomis vėžio formomis

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D ...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:24 3 Zodiako ženklai, kurių širdys tyriausios
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsisk...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:12 Trys priežastys, kodėl vyrai anksčiau ar vėliau meta net geras moteris

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Skaityti daugiau