Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2017 » Gegužės » 4

Kodėl naktimis negalima žiūrėti į veidrodį?

Yra nemažai prietarų apie veidrodžius. Daugelis prietarų mus pasiekė iš senų senovės. Neretai pagyvenę žmonės tvirtina, jog naktimis negalima žiūrėti į veidrodį. Pasak senovės legendų, naktį veidrodis atveria duris į anapusinį pasaulį, kurį valdo juodosios jėgos ir kur patenka mirusiųjų žmonių sielos. Seniau buvo teigiama, jei naktį žiūrėsite į veidrodį, galite pamatyti blogąsias jėgas ir demonus. Šios energiją pasisavinančios būtybės gali atsidurti žmonių pasaulyje ir sukelti chaosą.

Kodėl naktimis negalima žiūrėti į veidrodį?

• Ypač pavojinga į veidrodį žiūrėti po vidurnakčio: tarp 24 ir 3 valandos nakties. Šią laiko atkarpą kai kas vadina „velnio valandomis", nes šiuo metu, pasak padavimų, galima pamatyti patį velnią...

• Visi prietarai ir baimės mus pasiekia iš tolimųjų laikų, todėl čia ir slypi jų prasmė. Nes tais laikais, kai dar nebuvo elektros, kažkas žvakių šviesoje galėjo pamatyti įvairiomis figūromis virstančius šešėlius ir išsigąsti. Žmonės tai, ko negali suprasti ir paaiškinti, vadina mistinėmis ir paslaptingomis jėgomis.

• Moksliškai paaiškinti, kodėl naktimis negalima žiūrėti į veidrodį - nesunku. Kai tamsoje žmogus praeina pro veidrodį, jis mato tik savo atvaizdą, tačiau pasąmonė fiksuoja tam tikrą judesį.

Žmonės, kurių psichika nėra tvirta, gali ne taip suvokti signalus ir juos supainioti su realiu gyvenimu. Todėl netgi padidėja šizofreninių nuotaikų vystymosi pavojus.

• Ne visi žmonės vienodai tiki prietarais. Kai kurie į juos žvelgia su humoro gaidele.

Tikėti ar netikėti prietarais, kiekvienas turi sprąsti individualiai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

26.07.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę?

Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę? Mišinys mažina ir naikina visceralinius riebalus.

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Medaus ir kiaušinių kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymai, Medus, Migdolų arba persikų aliejus, Permalti avižiniai dribsniai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau