Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gegužės » 18

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


18.05.2017, 20:28
Medicinos Naujienos Peržiūrų (3031)

Glitimas – kviečių, rugių ir miežių grūduose esantis baltymas. Celiakija sergantiems žmonėms glitimas sukelia imuninę reakciją, dėl kurios pažeidžiama plonosios žarnos gleivinė.

Sužinok daugiau ...
18.05.2017, 18:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (19005)

Būtinai išbandykite šį triuką! Ar kada nors lankėte tokias vietas, kai pasijuntate, kažkaip negerai, lyg su jumis kažkas darytųsi? Vadinkite tai intuicija arba bloga namų energetika. Laikui bėgant, jūs savo namuose, galite pradėti jaustis nemaloniai, bauginantis jausmas, dėl kurių gali atsirasti stresas, ligos ir pan. geros naujienos yra tokios, kad galite lengvai pašalinti šią namuose esančią neigiamą energiją ir atkurti komfortą.

Sužinok daugiau ...
18.05.2017, 12:06
Burtai, Magija Peržiūrų (6273)

Regis, ką tik rankoje laikėte adatą, knygą, kavos puodelį, o tik nusisukote ir jie kažkur paslaptingai dingo. Tų daiktų nebėra nei rankose, nei niekur aplink. Kas nutiko? Ar kažkas specialiai stengėsi paslėpti vertingą daiktą, o gal tiesiog reikia atidžiau apsižvalgyti?

Sužinok daugiau ...
18.05.2017, 11:58
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12278)

Liežuvis gali daug „papasakoti“ apie žmogaus sveikatą. Sveikatos būklę galima gana tiksliai diagnozuoti, įvertinus jo formą, dydį, tekstūrą ir spalvą. Geriausia liežuvį tikrinti rytą, tik atsikėlus, natūralioje šviesoje prieš valantis dantis. Apnašų spalva gali pasikeisti ir nuo maisto, gėrimų, vaistų ar rūkymo. Todėl

Sužinok daugiau ...
18.05.2017, 10:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9467)

Greičiausiai nerastume kultūros, negarbinusios Saulės kaip dievybės – šilumos ir šviesos šaltinio, turinčio milžinišką galią gyvybei palaikyti ir jai sunaikinti. Pastaruosius 30 metų (kurie, turbūt, neatsitiktinai sutampa su saulės priemonių atsiradimu rinkoje) daugiausia pabrėžiamas žalingasis saulės aspektas, nors dauguma mūsų, šaltesniųjų kraštų gyventojų, kasmet ilgesingai laukiame saulės, tuo pat metu jos paniškai bijodami, nes ji tik ir laukia, kaip mus pakepti ir suvėžinti. Kaip bebūtų paradoksalu, saulėje įdegęs kūnas suprantamas kaip sveikatos ir grožio etalonas, o anemiškas „aristokratiškas“ blyškiaveidis greičiau laikomas ligotu…

Sužinok daugiau ...