Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2017 » Gegužės » 18

10 magiškų būdų, kaip rasti pamestus daiktus

Regis, ką tik rankoje laikėte adatą, knygą, kavos puodelį, o tik nusisukote ir jie kažkur paslaptingai dingo. Tų daiktų nebėra nei rankose, nei niekur aplink. Kas nutiko? Ar kažkas specialiai stengėsi paslėpti vertingą daiktą, o gal tiesiog reikia atidžiau apsižvalgyti?

10 magiškų būdų, kaip rasti pamestus daiktus 10 magiškų būdų, kaip rasti pamestus daiktus:

  • Pats populiariausias būdas rasti namie pamestus daiktus. Reikia ant stalo kojos užrišti nosinę ir sakyti: „Naminuk, naminuk, pažaidei ir grąžink!“.
  • Išbandytas ir patikrintas būdas, padedantis rasti daiktus – tiesiog apverskite stiklinę ir staiga pamatysite, kad daiktai atsirado, lyg niekur nieko.
  • Jeigu manote, kad pamestas daiktas yra namuose, pradėkite su juo kalbėtis (geriau tą daryti, kai esate namie vieni, kad namiškiai nepagalvotų, kad kraustotės iš proto) ir suploti rankomis. Sunku pasakyti, kodėl šis metodas veikia, tačiau jis iš tikrųjų yra efektyvus!
  • Kartais greiti ritualai ir ženklai nepadeda, tada reikia pasitelkti į pagalbą sudėtingesnius, kitaip tariant „sunkiąją artileriją“. Jeigu po saulėlydžio šuns dar nėra namie, atidarykite langą ir atsukę veidą į vakarus, perskaitykite burtažodį, kartais suplodami rankomis: „Velnio broliai, ateikite į pagalbą. Argamas, Abramas, Avramas. Vardan to, vardan šito ir vardan kito. Atimkite vagių protą ir mintis. Atimkite ir grąžinkite tik tada, kai jie grąžins tai, ką paėmė. Amen“.
  • Prieš einant miegoti, tris kartus sulenkti jūsų ūgio ilgio siūlą, po to sulenkti dar septynis kartus ir užrišus du mazgus, pakišti po pagalve, ant kurios dedate galvą. Tada naktį susapnuosite, kur pamestas daiktas yra arba atsibudę rytą pradėkite atrišinėdami mazgus prisiminsite, kur tai pasidėjote.
  • Galima į varinį puodelį (jeigu tokį turite namie) įdėti džiovintų sukatžolių, levandų ir pelynų, įpilti lašą alkoholio ir pakaitinti ant ugnies. Pasmilkyti visus namus šio žolelių mišinio garais ir pamatysite, kad dingęs daiktas tarsi savaime atsiras.
  • Kambario centre pastatyti purpurinę žvakę, uždegti ir stebėti į kurią pusę lašės vaškas. Toje pusėje, kurioje prilašės daugiau vaško, ir reikės ieškoti pamesto daikto.
  • Įsivaizduokite pamestą daiktą apgaubtą švytinčių, sidabrinių gijų, kurių vieną galą laikote rankose. Mintyse patraukite tą siūlą į save ir įsivaizduokite, kaip objektas artėja prie jūsų. Tai padės pamestą daiktą pritraukti prie savęs ir netrukus jį atrasite.
  • Jeigu neturite vorų baimės, raskite vorą, švelniai į jį papūskite ir paprašykite jo rasti tai, ką pametėte. Vietname tikima, kad voras yra namų sargas, todėl, jeigu nori, gali padėti.
  • Pasidarykite paprastą švytuoklę ir apeikite su ja po visą butą. Ten, kur švytuoklė pradės judėti greičiau, apsižvalgykite įdėmiau.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2019 laikas 06:17 Receptai – Patiekalai Kepti varškėtukai su razinomis
Išmirkinkite razinas, nupilkite ir apsausinkite. Dubenėlyje šakute gerai išmaišykite varškę, miltus, cukrų, druską, razinas ir kiaušinius. Pabarstykite stalą miltais, ant jų išdėliokite po šaukštą varškinės masės. Kiekvieną masė...

Skaityti daugiau

07.08.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Skanūs blynai iš cukinijos ir varškės
Skanūs ir naudingi blyneliai su traškia plutele, kurie patiks visai šeimai. Yra daugybė jų paruošimo receptų, šiandien mes norime pasiūlyti savąjį. Paprasta ir skanu.

Skaityti daugiau

30.08.2019 laikas 20:20 Receptai – Patiekalai Subtilus obuolių pyragas, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Visi svečiai prašo recepto.

Skanesnio nebūna! Obuolių pyrago receptas. Skaniausias obuolių pyragas, kepinys labai švelnus, kvapnus, tirpsta burnoje! Ypač skanu su rūgščiais obuoliais.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau