Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gegužės » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.05.2017, 07:31
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (3181)
Lygiai tas pats yra su skiepais… ir mes tai vadiname moksline medicina. Dvylika metų trukę tyrimai su imuno-fiziologiniais testais pateikė daugybę eksperimentinių įrodymų, kurie prieštarauja, nesutinka su Ehrilich teorija ir mane įtikino, kad jo supratimas apie tam tikrų „antikūnų“ kilmę, pobūdį ir fiziologinį vaidmenį yra klaidingas.“
Sužinok daugiau ...
27.05.2017, 07:18
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (3057)

Istoriškai medicinos mokslas svarstė klausimą ar virusas yra gyvas. Iš pradžių jis buvo įvardintas kaip negyvas, bet paskui buvo sakoma, kad tai yra arba ypatingai sudėtinga molekulė, arba ypatingai paprastas mikroorganizmas ir yra dažniausiai nurodomas kaip parazitas, turintis gyvenimo ciklą.

Sužinok daugiau ...
27.05.2017, 07:05
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3972)

Vitamino D vaidmuo kovoje su infekcijomis nėra naujiena. Prieš sukuriant antibiotikus, saulės šviesa buvo vienas iš tuberkuliozės gydymo kurso elementų. Tyrimai parodė, kad tuberkulioze sergantys pacientai, su antibiotikais gaudami ir vitamino D, pasveikdavo greičiau. Kompleksinė keleto kitų tyrimų analizė leidžia manyti, kad žmonių, kuriems diagnozuota tuberkuliozė, kraujyje buvo sumažėjęs vitamino D lygis, lyginant su kitais panašaus amžiaus žmonėmis.

Sužinok daugiau ...
27.05.2017, 06:47
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (3195)

Šioje analizėje nebuvo analizuojama vakcinų sudėtis, nacionalinis vakcinavimo procentas, kūdikių mirtingumo rodiklio skirtumai rasinėse grupėse, priešlaikiniai gimdymai, valstybių ataskaitų apie gyvus gimusius kūdikius skirtumai ar galimi ekologiniai skirtumai. Šiuos veiksnius trumpai pakomentuosime.

Sužinok daugiau ...