Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gegužės » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.05.2017, 18:24
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7275)
Imbieras yra vienas iš sveikiausių maisto produktų, kurį galite vartoti. Turi daug maistinių medžiagų, pasižymi įvairiomis savybėmis. Vartojant 2 gramus imbiero kiekvieną dieną, jūs valysite savo organizmą nuo toksinų ir bakterijų. O procesas prasideda po valandos nuo jo pavartojimo.
Sužinok daugiau ...
26.05.2017, 17:05
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6724)

Trys geriausi receptai nuo parazitų! Jei manote, kad turite didelį norą valgyti saldumynus, tai gali būti kalcio trūkumo požymis organizme ir parazitų buvimas. Tačiau, jei šis noras nekyla labai dažnai, nėra reikalo nerimauti.

Sužinok daugiau ...
26.05.2017, 14:26
Astralinis Pasaulis Peržiūrų (4240)

Vienas iš paslaptingiausių ir, be abejo, labiausiai gąsdinanti ir pastaruoju metu aktyviai aptariama anomalija yra žmonių dingimai - tiek pavienių žmonių, tiek ištisų grupių. mes nekalbame apie banalius dingimus, susijusius su kriminaliniais nusikaltimais ir atskirų subjektų noru "sumėtyti pėdsakus". Toliau pateikiamų pavyzdžių paaiškinti įprastinėmis kategorijomis tikrai nepavyks.

Sužinok daugiau ...
26.05.2017, 12:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7706)
Visi žmonės turi vėžio ląstelių. Šių ląstelių standartiniais tyrimais neaptinkama tol, kol jų neprisidaugina iki keleto milijardų. Kai gydytojai vėžiu sergantiems pacientams sako, kad po gydymo jų organizmuose nebėra vėžio ląstelių, tai tiesiog reiškia, kad tyrimais nerandama šių ląstelių, nes jų yra mažiau, nei randamas kiekis.
Sužinok daugiau ...
26.05.2017, 11:40
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4873)

Geras virškinimas yra geros sveikatos sąlyga, o kepenų valymas pagerina virškinimą. Prieš valydami kepenis, išvalykite žarnyną, išsinaikinkite parazitus, labai patartina išsivalyti inkstus ir susitvarkyti burnos ertmę bei dantis.

Sužinok daugiau ...
26.05.2017, 08:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3451)

Neretai keičiant mitybos tipą iš tradicinio į augalinį, žmonės susiduria su eile problemų ir gali netgi susigadinti, o ne pagerinti sveikatą. Apie perėjimo klaidas, holistinį (whole – visas, visaapimantis) požiūrį į mediciną, „Kinų tyrinėjimą“ ir tipines vegetarų ligas pasakoja gydytojas natūropatas Jevgenijus Tichomirovas. Su juo kalbasi Marija Švecova, „Vegetarian“ tinklapyje.

Sužinok daugiau ...
26.05.2017, 08:40
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (2595)

Kūdikių mirtingumas (KM) yra vienas iš svarbiausių vaikų sveikatos ir bendro šalies išsivystymo rodiklių. Švarus vanduo, daugiau mitybos galimybių, geresnės sanitarinės sąlygos ir lengvesnė prieiga prie sveikatos priežiūros sistemos labiausiai prisideda prie kūdikių mirtingumo mažinimo nešvariuose ir skurdžiuose pasaulio regionuose, kuriuose nepakanka maisto.1–3 Besivystančiose šalyse KM yra didelis, kadangi šios kūdikių išgyvenimui svarbiausios reikmės nėra patenkinamos arba jų užtikrinimas yra netolygiai paskirstytas. Besivystančiose šalyse taip pat labiau paplitusios infekcijos ir užkrečiamos ligos, nors padėtį galėtų pataisyti tinkama sanitarinė praktika ir tinkama mityba.

Sužinok daugiau ...
26.05.2017, 06:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4665)
Daugelį vaistinių augalų reikia rinkti birželio mėnesį, nes juose šiuo metu būna susikaupę daugiausia maistinių ir gydomųjų medžiagų.
Sužinok daugiau ...
26.05.2017, 06:13
Burtai, Magija Peržiūrų (4461)

Šiandien daug žmonių tiki nepaprastomis kristalų galiomis. Šis tikėjimas siekia net pirmykštes gentis, senovės Egiptą, Kiniją ir Romą. Kristalas – ne tik žavinga namų puošmena, bet ir įrankis atrasti sielos harmoniją, sustiprinti pasitikėjimą savimi ir ypatingas dvasines galias.

Sužinok daugiau ...