Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gegužės » 01

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


01.05.2017, 20:02
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (10740)

Gydytojas Gyzmamas iš Ispanijos tyrinėjo jas 17 metų. Yra tyrimų ataskaitos iš įvairių tyrinėtojų ir organizacijų, tarp jų ir "Health Canada". Ir jokio žalingo poveikio neaptikta iš vis. Bet daugumas gydymo įstaigų to vaisto nepripažįsta... Žolė negali būti patentuota, o tai reiškia nešti pelno... Na o tai jums turbūt ir patiems aišku kam nereikalinga, tuo labiau kad ji rimtai gali sumažinti kažkieno klientų skaičių, kas yra neleistina šiuolaikinės medicinos ir farmacijos tradicijose. Na o pats Rikas Simpsonas pastoviai persekiojamas, jo žemėje auginamos kanapės konfiskuojamos, nors jis nepardavinėja vaistų o tik dalina juos veltui, kad žmonės pasijustų geriau. Yra trys skirtingi gydomojo aliejaus naudojimo būdai : valgyti, garinti ar naudoti išoriškai (kaip tepalą). Vidiniams sutrikimams tokiems kaip plaučių vėžys, valgymas veikia nuostabiausiai. Riko Simpsono patarimai:

Sužinok daugiau ...
01.05.2017, 19:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3439)

Kiekvieno žmogaus organizmas turi mikrobų, kurie yra neveiksmingi iki tol, kol nepažeidžiama organizmo metabolizmo pusiausvyra. Šie virusai neigiamai įtakoja tik tada, kai žmogaus organizmas jų pleomorfizmo metu nesugeba detoksikuoti jų išskiriamų chem. medžiagų.

Sužinok daugiau ...
01.05.2017, 17:29
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (4013)

Po asteroido smūgio, suformavusio Čiksulubo kraterį Meksikoje, įsivyravęs šaltis buvo esminių pokyčių taškas visoje Žemės istorijoje. Dabar mes galime įnešti naują indėlį į ilgai užsitęsusius debatus, apie tai kas iš tiesų kaltas dėl dinozaurų išnykimo, vėlyvojo kreidos periodo metu.

Sužinok daugiau ...
01.05.2017, 17:14
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (2968)
Tikrai nedažnai pasitaiko proga sniego laviną išvysti iš labai arti, tuo pat metu pačiam išliekant saugiam. Visgi nedidelei turistų grupelei besilankiusiai Uoliniuose kalnuose, Britų Kolumbijoje (Kanada) būtent taip ir nutiko.
Sužinok daugiau ...
01.05.2017, 16:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3188)
Aukštas kraujo spaudimas – ne juokai. Dėl jo kasmet begalė žmonių patiria širdies priepuolius, insultus, suserga širdies ligomis, diabetu ir kitomis ligomis. Ar vaistai visada geriausia išeitis? Prevencinės priemonės gali padėti išvengti hipertenzijos gydymo cheminiais vaistais. Viskas, ko reikia: tai laikytis 6 elementarių sveikos gyvensenos taisyklių.
Sužinok daugiau ...
01.05.2017, 16:19
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (7963)

Rezultatas – Vakarų visuomenėje įvesta totalinė darbinė mobilizacija, kurios tikslas – sukurti maksimaliai efektyvią ekonomiką. O šiuolaikinė propaganda nesiliauja tvirtinti, kad tokio pobūdžio masinio pasiaukojimo būta visais laikais ir visose tautose, o sąlygų, palankiausių maksimaliam vartojimui sukūrimas buvo pats svarbiausias ir vienintelis žmonijos ekonominės veiklos tikslas.

Sužinok daugiau ...