Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gegužės » 04

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


04.05.2017, 20:34
Pasąmonės Galios Peržiūrų (4085)
Pasak mokslininkų, užtenka mažiau nei 10 sekundžių, kad žmogus nuspręstų, ar jo stebimas asmuo jam patinka, ar ne. Nustatyta, kad nepažįstamas veidas vienu metu sužadina net 12 skirtingų smegenų sričių, kurios apdoroja gaunamą informaciją. Todėl staigi simpatija, antipatija ar net meilė neturėtų stebinti. Tačiau ne viskas taip paprasta. Apie neįtikėtiną nepažįstamų žmonių artumą pasakoja žurnalistas, bioenergetikas ir ezoterinių klubų lektorius Gintaras Mikšiūnas.
Sužinok daugiau ...
04.05.2017, 19:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3769)
Specialistų teigimu, kepenų specialiai valyti nereikia. Tiesa, kai kas bando kepenis valyti aliejumi ir citrinos sultimis. Toks kepenų valymas gali būti ne tik naudingas, bet ir kai kada žalingas. Jei kepenis bandys valyti sergantys tulžies pūslės akmenlige, akmenys gali pajudėti iš vietos, užkimšti tulžies pūslės kanalus ir sukelti skausmus. Be to, toks valymas - tai stresas kepenims, galintis kurį laiką pabloginti jų darbą.
Sužinok daugiau ...
04.05.2017, 19:07
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5772)
Moliūguose gausu reto vitamino T, todėl šias daržoves galima vadinti geriausiu garnyru jautienos, kiaulienos ir kitiems riebiems patiekalams, nes šis vitaminas žmogaus organizmui padeda geriau įsisavinti sunkų maistą ir palengvina kepenų darbą.
Sužinok daugiau ...
04.05.2017, 18:02
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7326)
Trumparegystė - tai akių liga, kai žmogus prastai mato toli esančius daiktus. Šios ligos esmė yra ta, jog akių tinklainėje neteisingai perteikiamas vaizdas. Nuo toli esančio daikto atsispindėję spinduliai patenka tik į priekinę akių tinklainės dalį.
Sužinok daugiau ...
04.05.2017, 17:10
Burtai, Magija Peržiūrų (5997)
Yra nemažai prietarų apie veidrodžius. Daugelis prietarų mus pasiekė iš senų senovės. Neretai pagyvenę žmonės tvirtina, jog naktimis negalima žiūrėti į veidrodį. Pasak senovės legendų, naktį veidrodis atveria duris į anapusinį pasaulį, kurį valdo juodosios jėgos ir kur patenka mirusiųjų žmonių sielos. Seniau buvo teigiama, jei naktį žiūrėsite į veidrodį, galite pamatyti blogąsias jėgas ir demonus. Šios energiją pasisavinančios būtybės gali atsidurti žmonių pasaulyje ir sukelti chaosą.
Sužinok daugiau ...
04.05.2017, 15:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12007)

Ką darote su kauliuku, kai suvalgote vaisių? Greičiausiai tiesiog išmetate. Kai kas juos sodina, tikėdamiesi užsiauginti egzotišką medelį. Tačiau ar žinojote, kad šie kauliukai pasižymi baktericidinėmis ir antigrybelinėmis savybėmis (kitaip tariant, neutralizuoja žalingus mikroorganizmus), padeda sumažinti „blogojo“ cholesterolio lygį, turi kalcio, magnio ir vitamino C?

Sužinok daugiau ...
04.05.2017, 06:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8485)
Atsižvelgiant į tai, kad skydliaukė – vienas iš pagrindinių organizmo variklių, gydytojas Alvydas Unikauskas laidoje „Klauskite daktaro“ pasakoja, kaip aptikti, kad skydliaukė neveikia tinkamai, ir pagerinti šios endokrininės liaukos veiklą.
Sužinok daugiau ...