Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Gegužės » 18

Patikrinkite ir pašalinkite neigiamą energiją savo namuose!

Būtinai išbandykite šį triuką!

Ar kada nors lankėte tokias vietas, kai pasijuntate, kažkaip negerai, lyg su jumis kažkas darytųsi?

Vadinkite tai intuicija arba bloga namų energetika. Laikui bėgant, jūs savo namuose, galite pradėti jaustis nemaloniai, bauginantis jausmas, dėl kurių gali atsirasti stresas, ligos ir pan. geros naujienos yra tokios, kad galite lengvai pašalinti šią namuose esančią neigiamą energiją ir atkurti komfortą.

Patikrinkite ir pašalinkite neigiamą energija savo namuose!

Norint ištaisyti energiją savo namuose, jums reikės: stiklinį indą ar stiklo ąsotį, vandens, druskos ir baltojo acto. Tiesiog įpilkite šiek tiek gryno vandens į stiklinę (ne užpilkite iki viršaus!). Tada įberkite druskos, po to įpilkite acto. Padėkite šį mišinį į tokią vietą, kur nebus matomas, tačiau pageidautina į tą kambarį, kur jūs priimate svečius.

Po kelių valandų stebėkite mišinį. Sumažėjo ar padidėjo vandens lygis? Ar vanduo atrodo drumstas?

Dienos pabaigoje, pažiūrėkite, kokia buvo energetika šiame kambaryje. Jei neigiama, tai vandens lygis stiklinėje turėtų pakilti. Jei tai atsitiko, išpilkite vandenį, kruopščiai išplaukite ir pakartokite procesą dar kartą su šviežiu mišiniu.

Patikrinkite ir pašalinkite neigiamą energija savo namuose!

Visi šie ingredientai naudojami, turi gilią istoriją naudojant fiziniame ir dvasiniame valyme. Daugelyje rytų tradicijų, druska naudojama neigiamos energijos aptikimui. Kai kuriose pagoniškose tradicijose, indas balto acto padeda pašalinti neigiamą energiją iš namų. Ir druska, ir actas skleidžia neigiamus jonus, kurie padeda atgaivinti ir išvalyti orą.

Tačiau, tai ne vienintelės priemonės kurios gali išvalyti namus nuo neigiamos energijos. Vieni namai iš karto reaguoja į druską, actą ir vandenį, bet kitiems prireikia papildomos pagalbos. Jei vis dar manote, kad jūsų namai "pakibo" neigiama energetika, apsvarstykite galimybę naudoti valančias žoleles. Tai ir baltą šalaviją, rozmariną ar citriną. Valomąsias žoleles galima įsigyti ir džiovinto mišinio pavidalu.

Paprasčiausias būdas jas panaudojant - sudeginimas, ant atsparios plokštės. Kai žolelės dega, dūmai pasklis po kambarį. Dūmai išsklaidys neigiamą energiją, o eteriniai aliejai žolėse, nužudys virusus ir bakterijas, atgaivins orą.

Laikui bėgant, neigiamą energija auga, o su ja reikia kovoti. Namuose, kuriuose jūs jaučiatės nuliūdę ar įsitempę, turi būti valomi. Jei manote, kad namuose atsirado daugiau streso, nerimo ar suvaržymų, nei įprasta, jūs turite išvalyti savo erdvę. Šiuo patarimu, jūs galite padaryti savo namus laimingesnius ir su didesnę teigiama energiją.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2019 laikas 16:01 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Grybų Ir Kumpio Padažu

Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame smulkia tarka. Nupilame susidariusį skystį (jeigu bulvės šviežios). Į bulvių tarkius įmušame kiaušinį, įtarkuojame svogūną, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išm...

Skaityti daugiau

16.10.2019 laikas 16:41 Receptai – Patiekalai Medutis. Beprotiškai Skanus Medaus Torto Receptas

Siūlome pagaminti visų mėgstamą medaus tortuką neįprastu paruošimo būdu. Gaunasi beprotiškai skanus ir aromatingas tortas. Šiame recepte nereikia nieko kočioti, o pagal laiką užima ne daugiau 30 min.

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 15:11 Receptai – Patiekalai Oriniai varškėčiai su grietine orkaitėje: tiesiog stebuklingas skonis!

Sumaišome varškę su vanilinu, cukrumi ir kiaušiniais. Paskui dedame manus, grietinę ir kepimo miltelius. Viską permaišome iki vienalytės masės. Dedame tešlą į formeles ir kepame 180-200 laipsnių temperatūroje pusę valandos. Ata...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau